Yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntö

Päivitetty viimeksi 2.12.2019

KEITÄ ME OLEMME

Tässä yksityisyydensuoja- ja evästekäytännössä kerrotaan Sony Music Entertainment Finland Oy:n tietosuojakäytännöistä. Sony Music Entertainment Finland Oy on Suomessa rekisteröity yhtiö, jonka Y-tunnus on 0776124-0. Yrityksen toimipaikka sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 2 A, 00180 HELSINKI. Kun puhumme nimillä “Sony Music” tai ”Sony Music Entertainment” tai viittaamme ”meihin”, tarkoitamme Sony Music Entertainment Finland Oy:tä (tai mitä tahansa Sony Music Entertainment -yritystä, joka käyttää tietojasi tämän käytännön mukaisesti).

Olemme sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Alla kuvataan perusteet, joiden mukaan sinulta keräämiämme henkilötietoja tai sinun meille antamiasi henkilötietoja käsitellään. Luethan tekstin huolellisesti ymmärtääksesi, miten lähestymme henkilötietojasi ja kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

TÄRKEITÄ SEIKKOJA

  • Käytämme henkilötietoja, jotta sinä voit käyttää verkkosivustojen ominaisuuksia ja me voimme käsitellä rekisteröitymistä ja tarjota sinulle pyytämääsi sisältöä musiikkiimme ja muuhun tarjontaamme liittyen.
  • Pääsivustomme sekä artistisivustomme sisältävät interaktiivisia ominaisuuksia, joissa käytetään sosiaalisen median sivustoja, kuten Facebookia ja Twitteriä. Jos käytät näitä ominaisuuksia, kyseiset sivustot lähettävät meille sinua koskevia henkilötietoja.
  • Suurin osaa sisällöstämme ei ole suunniteltu lapsille. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta, ja saatamme kysyä ikääsi ennen kuin voit rekisteröityä uutiskirjeen tilaajaksi tai käyttää sisältöämme.
  • Jos annat meille suostumuksesi, lähetämme sinulle uutisia ja Sony Musiciin ja sen artisteihin liittyvää kampanjamateriaalia. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa ja pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, suoramarkkinointiin liittyvä profilointi mukaan lukien. Tässä käytännössä kuvataan myös, milloin käsittelemme henkilötietoja oikeutettujen etujemme mukaisesti. Voit pyytää meitä olemaan käsittelemättä näitä tietoja.
  • Jaamme henkilötietojasi julkisesti, kun julkaiset sisältöä sivustojemme tai sovellustemme kautta. Luovutamme henkilötietoja, kun annat suostumuksesi sille, että voimme jakaa tietoja liikekumppaniemme tai muiden Sony-konsernin yritysten kanssa. Jaamme tietoja myös artistiemme kanssa, jos olet suostunut markkinointiin, ja kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät tietoja meidän lukuumme, tai kun laki edellyttää tietojen jakamista, sekä muissa tietyissä tapauksissa.
  • Saatamme siirtää tiettyjä henkilötietoja Yhdysvaltoihin ja muihin ETA-alueen ulkopuolisiin maihin.
  • Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita sisällön personoimiseksi ja mainontatarkoituksiin sekä saadaksemme sisällön toimimaan paremmin.

ERITYISHUOMIO ALLE 13-VUOTIAILLE LAPSILLE

SINUN TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 13-VUOTIAS REKISTERÖITYÄKSESI SIVUSTOLLEMME. ÄLÄ REKISTERÖIDY, JOS OLET ALLE 13-VUOTIAS.

ERITYISHUOMIO VANHEMMILLE

Vaikka emme tietoisesti salli alle 13-vuotiaiden lasten rekisteröitymistä sivustollemme, vanhempien tulisi valvoa lastensa internetin käyttöä ja käyttää verkkopalveluiden sekä ohjelmistokehittäjien tarjoamia hallintatyökaluja lapsiystävällisen verkkoympäristön luomiseksi. Näiden työkalujen avulla pystytään myös estämään lapsia antamasta verkossa nimeään, osoitettaan ja muita henkilötietojaan ilman vanhempien lupaa.

KUINKA KERÄÄMME TIETOJASI

Saatamme kerätä ja käsitellä sinuun liittyviä henkilötietoja, jotka sinä olet antanut täyttämällä lomakkeita sivustollamme tai ottamalla meihin yhteyttä. Tähän sisältyvät, niihin kuitenkaan rajoittumatta, tiedot, jotka olet antanut verkkosivustollemme rekisteröitymisen (tai verkkosivustolle liittymisen), minkä tahansa palveluiden (esim. uutiskirjeen) tilaamisen, ladattavan materiaalin ostamisen, materiaalien julkaisemisen tai muiden palveluiden pyytämisen aikana.

Evästeillä ja muilla seurantatekniikoilla

Käytämme lisäksi verkkosivustollamme teknologiaa keräämään tietoja, jotka auttavat meitä kehittämään verkon käyttökokemustasi, mittaamaan yleisöämme ja tarjoamaan sinulle kohdennettua mainontaa. Kutsumme tätä teknologiaa tässä käytännössä “evästeiksi”, jolla tarkoitamme myös kaikkia vastaavia tekniikoita, mukaan lukien verkkojäljitteet, lokitiedostot, pikselitunnisteet, gif-kuvat (kuvataan jäljempänä). Käytämme omia ja kolmansien osapuolten evästeitä keräämään tarvitsemiamme tietoja. Lisätietoja tästä on annettu jäljempänä kohdassa “evästeet ja muut seurantatekniikat”.

Saamme joskus kolmansilta osapuolilta tietoja sinusta. Esimerkiksi käyttäessäsi sivustoillamme tai sovelluksissamme olevia “tykkää”- tai “jaa”-painikkeita kolmas osapuoli jakaa tietoja kanssamme. Jos osallistut toimintoihin muilla sivustoilla tai sovelluksissa – kuten Facebook-sovelluksessa – saatat sallia meille pääsyn Facebookin tai muiden sivuston tai sovelluksen omistajien säilyttämiin henkilötietoihin.

Jos tarjoamme vanhempien luvanvaraisia verkkopalveluita lapselle, saatamme kysyä vanhemman sähköpostiosoitetta suostumuksen pyytämiseksi.

KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käytämme sisältömme kautta kerättyjä henkilötietojasi:

(1) Sopimuksen täyttämiseen tai sopimukseen liittyvien toimien suorittamiseen;
a. Käsitelläksemme rekisteröitymistäsi jollekin verkkosivustollemme tai sovelluksiimme tai osallistumistasi järjestämäämme kilpailuun.
b. Lähettääksemme sinulle tietoa sääntöjemme tai käytäntöjemme muutoksista.

(2) Tarvittaessa omiemme tai kolmansien osapuolten oikeutetuttujen etujen perusteella. Näitä ovat:
a. Pääsyn tarjoaminen sinulle sivustoilla ja sovelluksissa oleviin sisältöihin ja ominaisuuksiin.
b. Pyytämäsi tiedon lähettäminen sinulle.
c. Sivustojemme ja sovellustemme turvallisuuden takaaminen pyrkimällä estämään luvattoman ja vilpillisen toiminnan.
d. Käyttöehtojemme ja muiden käytäntöjen noudattamisen valvominen ja muiden organisaatioiden (kuten tekijänoikeuksien omistajien) auttaminen heidän oikeuksiensa valvomisessa.
e. Sisällön, mainosten ja tarjousten räätälöinti sinulle.

(3) Suostumuksesi perusteella:
a. Pyytäessäsi meitä lähettämään sinulle markkinointitietoa kanavan kautta, jossa pyydämme sinulta hyväksyntääsi (esimerkiksi sähköpostimarkkinointi).
b. Hyväksyessäsi, että jaamme tietojasi kolmansille osapuolille, jotta he voivat lähettää sinulle markkinointimateriaalia, artistit mukaan lukien.
c. Antaessasi meille suostumuksen evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttöön.
d. Muissa tapauksissa, joissa pyydämme hyväksyntääsi tuolloin kuvaamaamme tarkoitukseen.

(4) Lain edellyttämiin tarkoituksiin:
a. Kun tarvitsemme vanhempien suostumuksen verkkopalveluiden tarjoamiseen alle 16-vuotiaille tai muun ikäisille lapsille, joita varten tarvitaan vanhempien suostumus. Sivustojamme ja sovelluksiamme ei kuitenkaan ole yleisesti ottaen suunniteltu alle 16-vuotiaille lapsille.
b. Tutkimuksia suorittavien hallinto- tai lainvalvontaviranomaisten pyyntöihin vastaamiseen.

KUINKA JAAMME TIETOJASI

Tämän käytännön muiden ehtojen mukaisesti saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavasti:

(a) Konsernin yhtiöille
Saatamme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai konsernin yhtiöille missä tahansa ympäri maailmaa edellä lueteltuihin tarkoituksiin. Jos olet antanut sille suostumuksesi rekisteröintiprosessin aikana, jaamme henkilötietojasi myös muille Sonyn tytäryhtiöille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin.

(b) Artisteille
Jos olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, saatamme myös jakaa henkilötietojasi niille artisteille (ja heidän manageriyhtiöilleen), joita kohtaan olet osoittanut kiinnostusta. He saattavat käyttää tietojasi pitääkseen sinut ajan tasalla heihin liittyvistä asioista.

(c) Muille kolmansille osapuolille
Saatamme siirtää tai luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille Sony Musicin tai sen osan myynnin, sulautumisen, yhdistymisen, hallintomuutoksen, merkittävien varojen siirron, uudelleenorganisoinnin tai likvidoinnin yhteydessä.

Saatamme jakaa muille oman harkintamme mukaan tiettyjä koottuja tilastotietoja ostoihin ja sisältömme käyttöön liittyen. Näihin tietoihin voi sisältyä demografisia tietoja, kuten käyttäjäryhmien ikäjakauma ja/tai maantieteellinen sijainti. Henkilötietoja (kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita) ei voi tunnistaa tilastotiedoista.

(d) Erityistapauksissa
Saatamme paljastaa henkilötietoja erityistapauksissa, jos meidän on syytä uskoa, että näiden tietojen paljastaminen on tarpeen sellaisen henkilön tunnistamiseksi, häneen yhteyden saamiseksi ja lain eteen saattamiseksi, joka saattaa vahingoittaa tai häiritä (joko tahallisesti tai tahattomasti) edellä mainituissa osioissa (a) tai (b) kuvattuja omaisuusoikeuksia. Henkilötietoja saatetaan jakaa hallintoviranomaisille ja/tai lainvalvontaviranomaisille tarpeen mukaan edellä mainittuihin tarkoituksiin, mikäli laki tätä vaatii tai mikäli oikeutettujen etujemme oikeussuoja sovellettavien lakien mukaisesti tätä edellyttää.

Verkkosivulle tai sovelluksesseen lähettämäsi sisältö julkaistaan.

(e) Toimittajille
Jos rekisteröidyt kolmannen osapuolen hallinnoimaan kampanjaan, kuten kilpailuun tai arvontaan, henkilötietosi annetaan järjestäjälle kampanjan hoitamiseksi. Henkilötietojasi sisällytetään myös voittajaluetteloon.Jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka suorittavat toimintoja puolestamme, kuten sivustomme ja sovellustemme isännöinti ja operointi, sähköpostien lähettäminen ja data-analyysien suorittaminen.

KANSAINVÄLINEN SIIRTO

Keräämämme tiedot saatetaan siirtää tai niitä säilyttää Yhdysvalloissa sijaitsevassa paikassa tai jossakin muussa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisessa maassa, esimerkiksi jos jokin omista tai jokin ETA-alueella sijaitsevien palveluntarjoajiemme palvelimista sijaitsee ajoittain ETA-alueen ulkopuolella tai jos jokin omista palveluntarjoajistamme tai toimittajistamme sijaitsee ETA-alueen ulkopuolella tai jos jaamme tietojasi (yllä olevan “Kenelle jaamme tietojasi” -osion mukaisesti).
Tapauksissa, joissa tietoja siirretään EAA-alueen ulkopuolelle ja vastaanottajana on sidosryhmä tai myyjä maassa, joka ei kuulu EU-komission tekemän tietosuojan riittävyyttä koskevan päätöksen piiriin, tietoja suojataan asianmukaisesti EU-komission hyväksymin mallisopimuslausekkein, asianmukaisella Privacy Shield -yksityisyydensuojasertifikaatilla tai myyjän käsittelijää sitovin yhtiön säännöin.

EVÄSTEET JA MUUT SEURANTATEKNIIKAT

Mikä on eväste?
Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pieniä määriä tietoja, joita laitteellesi tallentuu vieraillessasi verkkosivustolla. Evästeet lähetetään takaisin alkuperäiselle verkkosivustolle kunkin myöhemmän vierailun aikana tai toiselle verkkosivustolle, joka tunnistaa kyseisen evästeen. Evästeet ovat hyödyllisiä, sillä niiden avulla verkkosivusto tunnistaa käyttäjän laitteen.
Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoamme ja tarjota parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua, esimerkiksi säilyttää valintasi ja tunnistaa sinut palatessasi sivustollemme. Voit kieltää evästeiden käytön verkkoselaimesi asetuksista. Huomaathan kuitenkin, että jos muutat näitä asetuksia, kaikki verkkosivustomme toiminnot eivät välttämättä toimi kunnolla.
Keräämiimme tietoihin kuuluvat mm. IP-osoitteet, selainversio, käyntien lukumäärä, millä sivuilla käyt ja selailuasetuksesi.
Käytämme verkkosivustollamme seuraavanlaisia evästeitä:

Luokka 1: Pakolliset evästeet
Nämä evästeet ovat pakollisia, jotta pystyt liikkumaan verkkosivustolla ja käyttämään sen ominaisuuksia, kuten pääsemään verkkosivuston suojatulle alueelle. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita, kuten ostoskorin sisältämiä tuotteita, ei pystytä tarjoamaan. Näillä evästeillä kerättyjä tietoja ei voida käyttää profilointiin, mainontaan tai muistamaan, missä kaikkialla olet internetissä käynyt.

Luokka 2: Suorituskykyyn liittyvät evästeet
Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustoamme, esimerkiksi millä sivuilla vierailijat käyvät useimmin ja saavatko vierailijat verkkosivuilta virheviestejä. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, joista sinut voisi tunnistaa. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot kootaan yhteen, minkä vuoksi tiedot ovat anonyymejä. Niitä käytetään vain kehittämään verkkosivuston toimintaa.

Luokka 3: Toiminnalliset evästeet
Nämä evästeet muistavat tekemäsi valinnat, kuten kielen, maan, josta olet vieraillut verkkosivustolla, tai alueen, jossa olet. Näitä evästeitä voidaan käyttää sinulle soveltuvan sisällön tarjoamiseen tekemiesi valintojen perusteella sekä tekemään vierailuistasi räätälöidympiä ja mukavampia. Näiden evästeiden keräämät tiedot voidaan anonymisoida, eikä niillä voida seurata, miten selailet muita verkkosivustojen.

Luokka 4: Kohdentavat evästeet ja mainontaevästeet
Nämä evästeet keräävät tietoja selailutavoistasi kohdentaakseen mainontaa sinulle mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainoksen katselukertoja sekä mittaamaan mainoskampanjan tehokkuutta. Nämä evästeet ovat yleensä kolmannen osapuolen mainontaverkoston asettamia verkkosivuston ylläpitäjän luvalla. Evästeet muistavat vierailemasi verkkosivut ja muiden osapuolien, kuten mainostajien, kanssa jaetut tiedot. Usein kohdentavat evästeet tai mainontaevästeet linkitetään toisen organisaation tarjoaman sivun toiminnallisuuteen.

Luokka 5: Sosiaalisen median evästeet
Näiden evästeiden avulla voit jakaa sosiaalisessa mediassa, kuten Pinterestissä, Facebookissa ja Twitterissä, mitä olet tehnyt sivustolla. Nämä evästeet eivät ole meidän hallittavissamme. Tiedot saatetaan linkittää kohdentaviin evästeisiin / mainontaevästeisiin. Lue näiden tahojen evästeiden toiminnasta kyseisen sosiaalisen median yksityisyydensuojakäytännöistä.

Verkkojäljitteiden käyttö

Joillakin verkkosivuistamme saattaa olla elektronisia kuvia, joita kutsutaan verkkojäljitteiksi. Niiden avulla pystymme muun muassa laskemaan näillä sivuilla käyneet käyttäjät. Verkkojäljitteet keräävät vain rajattua tietoa, kuten evästenumeron, sivuston katselun kellonajan ja päivämäärän sekä kuvauksen sivusta, jolla verkkosivu sijaitsee. Sivuillamme saattaa olla myös kolmannen osapuolen mainostajien asettamia verkkojäljitteitä. Nämä verkkojäljitteet eivät sisällä henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa, ja niitä käytetään vain tietyn kampanjan tehokkuuden tarkkailemiseen.

Evästeiden hyväksyminen

Jotta voimme asettaa evästeitä laitteellesi, tarvitsemme sinun hyväksyntäsi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit määrittää selainasetuksesi siten, että selain ilmoittaa sinulle aina evästeitä lähetettäessä, tai voit kieltää evästeiden käytön kokonaan.

Huomaathan, että jos jatkat sivuston selaamista, katsotaan sen tarkoittavan, että hyväksyt evästeiden käyttömme.

Voit kieltää evästeidemme käytön milloin tahansa. Jos haluat rajoittaa tai estää laitteellesi asetettuja selainevästeitä, voit tehdä sen selaimesi asetuksista. Selaimesi Ohjeita-toiminnosta saat lisätietoja. Voit käyttää selaimesi asetuksia myös jo asetettujen evästeiden poistamiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit käydä sivulla www.aboutcookies.org, jossa on kattavaa tietoa evästeiden poistamisesta erilaisista verkkoselaimista. Huomaathan kuitenkin, että jos muutat evästeasetuksia, et välttämättä pääse joihinkin sivustomme osiin tai sisältöön tai jokin toiminto ei ole sinulle saatavilla.

Jos haluat kieltää selailukäyttäytymiseen perustuvaan mainontaan liittyvien kolmannen osapuolen evästeiden käytön, mene osoitteeseen www.youronlinechoices.eu. Kieltäytyminen ei kuitenkaan tarkoita, ettet enää saisi verkkomainoksia. Se tarkoittaa, että yhtiö tai yhtiöt, joiden evästeistä olet kieltäytynyt, eivät enää tarjoa sinulle omien verkkomieltymystesi ja käyttötapojesi mukaan räätälöityjä mainoksia.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Aina kun tarvitsemme hyväksyntääsi henkilötietojen käsittelylle, sinulla on mahdollisuus peruuttaa antamasi hyväksyntä. Meillä saattaa kuitenkin olla muita oikeudellisia perusteita tietojesi käsittelyyn muihin tarkoituksiin, kuten edellä on kuvattu. Joissakin tapauksissa voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia ilman suostumustasi, jos vetoamme oikeutettuihin etuihimme. Sinulla on milloin tahansa absoluuttinen oikeus olla hyväksymättä suoramarkkinointia tai suoramarkkinointia varten toteuttamaamme profilointia. Voit käyttää oikeuttasi noudattamalla sähköpostiviestin sisältämiä ohjeita tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Sinulla on oikeus pyytää kopiota henkilötiedoistasi; pyytää korjaamaan tai poistamaan henkilötietojasi; pyytää rajoittamaan (keskeyttämään kaikki aktiivinen) henkilötietojesi käsittelyä; ja saada sopimusta varten antamasi tai hyväksynnälläsi tarjoamasi henkilötiedot jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa muodossa.

Lisäksi voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn joissakin olosuhteissa (erityisesti tapauksissa, joissa meidän ei tarvitse käsitellä tietoja sopimuksellisten tai muiden oikeudellisten vaatimusten noudattamiseksi tai mikäli käytämme tietoja suoramarkkinointiin).

Nämä oikeudet saattavat olla rajoitettuja, esimerkiksi jos pyyntösi täyttämiseksi paljastuisi muuta henkilöä koskevia henkilötietoja, jos loukattaisiin kolmannenosapuolen oikeuksia (mukaan lukien omiamme) tai jos pyydät meitä poistamaan tietoja, joita meidän on lain mukaan säilytettävä tai jotka meillä on oikeutettu peruste säilyttää. Asiaankuuluvat poikkeukset on ilmoitettu GDPR:ssä sekä muussa sovellettavassa tietosuojalainsäädännössä. Ilmoitamme sinulle vetoamistamme asianmukaisista poikkeuksista vastatessamme tekemiisi pyyntöihin.

Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä jäljempänä annettuja yhteystietoja. Jos huolenaihettasi ei saada ratkaistua, sinulla on oikeus valittaa oman asuinmaasi tai työskentelymaasi EU-tietosuojaviranomaiselle tai paikallisesti siellä, missä oletettu rikkomus on tapahtunut.

Pakolliset tiedot on merkitty täyttämiisi lomakkeisiin. Jos tiedot ovat pakollisia ja kyseisiä tietoja ei anneta, emme pysty toteuttamaan pyyntöjä, jotka liittyvät rekisteröitymiseen, kilpailuun osallistumiseen tai muuhun Sony Musicin tai sen artistien kanssa tapahtuvaan vuorovaikutukseen. Kaikkien muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista.

MITEN SAAT MEIHIN YHTEYTTÄ

Haluamme vastata henkilötietojesi käsittelyä koskeviin kysymyksiisi. Jos sinulla on kysyttävää tietojesi käsittelystä tai haluat kieltää suoramarkkinoinnin, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

KUINKA KAUAN TIETOJASI SÄILYTETÄÄN

Verkkosivustolle rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi tietoja säilytetään niin kauan kuin olet sivustojemme aktiivinen käyttäjä.

Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin tai suostumuksellasi, käsittelemme tietoja kunnes pyydät meitä lopettamaan tietojen käsittelyn. Tietoja säilytetään lopetuspyynnön jälkeen lyhyen aikaa pyyntösi toteuttamiseksi. Pidämme myös kirjaa siitä, että olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä sinulle suoramarkkinointia tai lopettamaan tietojesi käsittelyn lopullisesti kunnioittaaksemme toivettasi myös tulevaisuudessa.

Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen noudattamiseksi tai kilpailun toteuttamiseksi, säilytämme tietoja niin kauan kuin se on tarpeen asianmukaisten paikallisten lakien mukaisesti tietojen tyypin sekä tietojen keräystilanteen mukaan.

MUUT VERKKOSIVUSTOT

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnassamme ja joita tämä yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntö ei koske. Jos menet muille verkkosivustoille annettujen linkkien kautta, niiden verkkosivustojen ylläpitäjät saattavat kerätä ja käsitellä tietoja sinusta eri tavalla kuin me keräämme ja käsittelemme tietoja.

MUUTOKSET YKSITYISYYDENSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖÖMME

Saatamme milloin tahansa muokata, muuttaa tai muilla tavoin päivittää tätä yksityisyydensuoja- ja evästekäytäntöä. Merkitsemme mahdolliset muutokset päivittämällä käytännön yläreunassa olevan päivämäärän ja ilmoittamalla asiasta sinulle asianmukaisella tavalla. Sinun kannattaa käydä lukemassa tämä käytäntö aika ajoin.