Avoimet työpaikat

Haemme harjoittelijaa markkinointitiimiimme

Miltä kuulostaisi työskennellä päivittäin upeiden artistiprojektien kanssa luovassa ja inspiroivassa työyhteisössä?

Olemme edelläkävijöitä alati muuttuvassa musiikkibisneksessä. Kuten artistimme, myös me teemme työtämme intohimoisesti. Sinulla on loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen muiden markkinoinnin ammattilaisten ja musiikkibisneksen konkareiden sparrauksessa. Etsimme nyt markkinointitiimiimme oma-aloitteista, innokasta ja musiikkimarkkinoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa syksylle 2023!

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat mm:

– Somekanavien päivitys ja sisällöntuotanto

-Digitaalinen markkinointi

– Tiedotteiden ja markkinointitekstien kirjoittaminen

– Tapahtumissa ja kuvauksissa avustaminen 

– Raportointi

– Muut markkinointitiimin avustavat tehtävät

Odotamme hakijalta:

– Kiinnostusta musiikki- ja brändimarkkinointia kohtaan

– Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja tarkkuutta

– Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

– Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa hallintaa

– Asiakaspalveluhenkisyyttä

Harjoittelun kesto: 6 kuukautta

Harjoittelun aloitus: heinä-elokuu 2023

Haluamme tarjota mielenkiintoisen paikan kansainvälisen musiikkibisneksen dynaamisessa ja inspiroivassa työympäristössä. Harjoittelu on palkallinen ja sopii parhaiten korkekoulopiskelijalle.

Lähetä CV ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31. toukokuuta. Täytämme harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse [email protected]

Sony Music Entertainment Finland Oy kuuluu kansainväliseen Sony Music Entertainment -konserniin, joka on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä. Yrityksemme tuottaa kotimaista musiikkia ja hoitaa sekä kotimaisten että ulkomaisten artistien myyntiä ja markkinointia. Edustamiimme kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Gasellit, Keko Salata, Yeboyah, Irina, william, Pihlaja, Hassan Maikal sekä monia muita. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Adele, Travis Scott, Doja Cat, Beyoncé, Lil Nas X, Alan Walker, Miley Cyrus, Bruce Springsteen, Foo Fighters ja The Kid LAROI. Tiimiimme kuuluu yhteensä noin 40 henkilöä Suomessa ja Baltiassa.