Avoimet työpaikat

Brands & Partnerships Manager

Oletko loputon idealähde, vahva konseptien luoja ja kyvykäs ajattelemaan sen kuuluisan boksin ulkopuolelta? Näetkö edessäsi aarrearkullisen kaupallistettavia mahdollisuuksia ja innostutko viemään niistä parhaita itsenäisesti eteenpäin? Omaatko laajan kontaktiverkoston ja nautit yhteistyökumppanisuhteiden ylläpitämisestä? Oletko varustettu proaktiivisella asenteella, erinomaisilla ongelmanratkaisutaidoilla sekä paineensietokyvyllä tiukkojen aikataulujen ristitulessa? Uskomme vahvasti, että artistien taustalla työskentely on tiimityötä, joten joukkuepelaamisen tulisi olla sinulle itsestäänselvyys. 

Haemme uutta tiimikaveria tittelillä Brands & Partnerships Manager, vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Osana Artist Services -tiimiämme tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä erilaisten artistitiimien kanssa ja vaikutat osaltasi artistibrändiemme kehittymiseen. Tällaista positiota on harvoin tarjolla, sillä työtehtävissä yhdistyy sekä kokonaisvaltainen konseptointi, että monipuolinen myyntityö. Sinulla on mahdollisuus kasvaa roolisi sisällä ja työtehtäviä on mahdollista muokata tulevaisuudessa omien toiveiden, kiinnostuskohteiden ja kehittymiskohteiden mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan kansainvälisen musiikkibisneksen dynaamisessa ja inspiroivassa työympäristössä. Kuten artistimme, myös Me teemme työtämme intohimoisesti ja hauskaa pitäen. Sinulla on loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen muiden markkinoinnin ammattilaisten ja musiikkibisneksen konkareiden sparrauksessa. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat sekä erittäin kilpailukykyiset työsuhde-etuudet.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat:

 • Vastuu artistibrändiemme kaupallisista yhteistöistä kokonaisvaltaisesti
 • Konseptointi ja uusien kaupallisten mahdollisuuksien ideointi
 • Artisteihin ja musiikkiin liittyvien kaupallisten kokonaisuuksien paketointi ja myyminen asiakkaille
 • Asiakassuhteiden hoito ja projektitoteutus yhdessä muun tiimin kanssa
 • Osallistuminen artistiprojektien työstöön kaupalliselta kulmalta
 • Monipuoliset Ad hoc -tehtävät

Vaatimukset tehtävään:

 • Tehtävään soveltuva alempi/ylempi korkeakoulututkinto
 • 5+ vuoden työkokemus kaupallisista tehtävistä tai vahva näyttö tekemistäsi kaupallisista kokonaisuuksista
 • Vahva kiinnostus myyntityöhön
 • Laaja kaupallisten suhteiden verkosto tai näkemys siitä miten sellainen hankitaan ja miten sitä laajennetaan
 • Monipuolinen ja erittäin vahva Powerpoint/Keynote -osaaminen
 • Erinomaiset myyntitaidot ja vaikuttamisen taito
 • Ymmärrys musiikkibisneksestä ja artistien rakennuksesta on ehdottomasti plussaa
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Heräsikö kiinnostuksesi? Miksi et lähettäisi hakemustasi ja CV:täsi jo tänään? Tee se palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 7.5.2021. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tiedustelut tehtävään liittyen puhelimitse 26.4. klo 15-16 ja 3.5. klo 15-16 tai spostitse:  [email protected]

Jannika Nyqvist, Director, Artist Services, p. 040-6842029 [email protected]

Sony Music Entertainment Finland Oy kuuluu kansainväliseen Sony Music Entertainment -konserniin, joka on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä. Yrityksemme tuottaa kotimaista musiikkia ja hoitaa sekä kotimaisten että ulkomaisten artistien myyntiä ja markkinointia. Edustamiimme kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Gasellit, Keko Salata, Yeboyah, Irina, Neljä Ruusua, William, Shrty, Stam1na sekä monia muita. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Travis Scott, Doja Cat, Beyoncé, 24kGoldn, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ja Calvin Harris. Tiimiimme kuuluu yhteensä noin 40 henkilöä Suomessa ja Baltiassa.

www.sonymusic.fi

www.facebook.com/SonyMusicFinland

www.instagram.com/sonymusicfinland