WILLIAMIN PENELOPE RIKKOO ENNÄTYKSIÄ – SPOTIFYN 1. SIJALLA YLI 70 PÄIVÄÄ

WILLIAMIN PENELOPE RIKKOO ENNÄTYKSIÄ – SPOTIFYN 1. SIJALLA YLI 70 PÄIVÄÄ

Penelope on kaikkien aikojen pisimpään Suomen Spotifyn kärjessä pysynyt kappale

Tämän kesän isoin hitti, williamin Penelope on ollut Suomen Spotifyn Top 50 -listan ykköspaikalla yhteensä yli 70 päivää. Näin ollen Penelope on rikkonut aiemman ennätyksen, joka oli Luis Fonsin Despacito -kappaleen hallussa. 

Suomenkielisistä artisteista ennätystä lähimpänä on ollut JVG Ikuinen vappu -julkaisullaan, joka viihtyi Top 50 -listan kärjessä 66 päivää. 

Penelope on ollut myös Suomen virallisen singlelistan kärjessä huikeat 11 viikkoa. Kappaleen kokonaisstriimit Suomessa ovat yhteensä 9,5 miljoonaa, ylittäen reilusti tuplaplatinan rajan. William kertoo tunnelmiaan menestyksestä: 

”Tää on ollut tietysti tosi siistiä seurata miten hyvin biisi on liikkunut Spotifyssa. Myös keikoilla näkyy et jengi on kuunnellut ja osaa biisin sanat ulkoa. Tiedettiin et biisi on hyvä mut tää on kyllä ylittänyt kaikki odotukset. Seuraavaks aion rennolla otteella julkaista lisää musaa. Mulla on levyllinen biisejä valmiina.”

Ilmiöltä ei ole voinut välttyä. Penelope on soinut pitkin kesää myös useiden sosiaalisen median vaikuttajien Instagram Storyissa, useilla TikTok -videoilla ja baarien kesäterasseilla. 

William on valloittanut suomenkielisellä trap-musiikilla myös valtakunnalliset radioaallot. Penelope soi muun muassa YleX, NRJ ja Kiss -radiokanavien soittolistoilla.

Penelopella vierailevana artistina kuullaan nouseva jenkkiräppäri Clever, joka on tehnyt tänä vuonna yhteisbiisin myös kansainvälisten supertähtien Justin Bieberin ja Post Malonen kanssa. Yhteistyö Cleverin kanssa sai alkunsa, kun william kuunteli artistin tuotantoa ja fiilispohjalta päätti ottaa yhteyttä toiseen nousevaan artistiin. 

William on Raumalta kotoisin oleva trap-artisti. Vasta muutaman vuoden musiikkia tehnyt artisti julkaisi 2019 esikois-EP:n sorrynotsorry, jolta tunnetuin biisi on pian kultarajan ylittävä demonit. Artistin odotettu esikoisalbumi julkaistaan lähiaikoina.


Pressikuvat 

Seuraa williamia: Instagram | YouTube | Spotify

Lisätiedot:
Anniina Antti-Roiko
[email protected]
+358 40 758 0289