Sony Music yhteistyöhön indie label ja tuotantoyhtiö Booa Musicin kanssa

Sony Music yhteistyöhön indie label ja tuotantoyhtiö Booa Musicin kanssa

Ensimmäinen yhteistyön puitteissa ilmestyvä julkaisu on Suomen musiikkikentällä kiinnostusta herättäneen Louie Bluen kolmas single Like That.

Sony Music Finland sekä turkulainen indie-levy-yhtiö Booa Music ovat aloittaneet kattavan yhteistyön, jonka myötä kaikki Booa Musicille kiinnitetyt artistit julkaistaan jatkossa Sony Musicin kautta. Alkuvuodesta perustetun labelin alla on tähän mennessä julkaistu musiikkia kahdelta artistilta mukaan lukien omaperäistä urbaania soundia tekevä Jmbo, sekä perjantaina 25.10. kolmannen singlensä julkaiseva Louie Blue. Julkaisukalenterissa odottaa jo muutama julkaisematon artisti, joista tullaan kuulemaan lisää viimeistään alkuvuodesta 2020. 

Kuultuani alkuvuodesta Booa Musicin soundia olin vakuuttunut siitä, että he tulevat tekemään merkittäviä tuotantoja sekä kansainvälisesti että myös kotimaassa. Booan visio ja ambitiot kohtaavat meidän kanssa hyvin saumattomasti ja tästä syystä yhteistyön aloittaminen on luontevaa ja erittäin innostavaa” Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz kommentoi alkavaa yhteistyötä. 

Booa Musicin puolesta odotamme innolla tulevaa. Meillä on alusta asti klikannut todella hyvin Timon (Kuoppamäki, AR Director), Henrin sekä muun tiimin kanssa ja meillä on kova luotto Sonyn osaamiseen niin Suomessa kuin kansainvälisellä tasolla. Uskomme yhteistyön tukevan Booa Musicin visiota ja ajavan kummankin osapuolen etua. Booa Musicin tavoitteena on koko lyhyen olemassaolomme ajan ollut saada tuotettua kotimaisten artistien lisäksi kansainvälisiä artisteja ja koemme Sonyn olevan paras mahdollinen yhteistyökumppani tavoitteidemme saavuttamiseksi”, kertoo Booa Musicin liiketoimintajohtaja sekä yksi perustajista Nicholas Klimscheffskij

Booa Music on alkuvuodesta 2019 perustettu levy-yhtiö, jonka visiona on luoda musiikkia artisteilta ihmisille. ”Haluamme tarjota lahjakkaille artisteille ammattitaitoiset tuottajat, sekä ilmapiirin, jossa heidän on helppo ilmaista itseään ja tuottaa itsensä näköistä ja kuuloista musiikkia” kertoo Booa Musicin Nicholas Klimscheffskij. Tiimiin kuuluvat hänen lisäkseen musiikillisesta tuotannosta vastaavat Petro Pyysalo ja Kauri Ruohonen sekä top-linerina toimiva Daniel Klimscheffskij.

Sony Music Entertainment Finland on Suomen toiseksi suurin levy-yhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Aleksanteri Hakaniemi, Irina, Mira Luoti, Arttu Lindeman, LEO, Kyösti Mäkimattila, View, Lucas sekä monia muita. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ja Calvin Harris.

https://sonymusic.fi

https://www.facebook.com/SonyMusicFinland/

https://www.instagram.com/sonymusicfinland/

https://www.booamusic.com/

https://www.instagram.com/booamusic/

https://www.facebook.com/booamusic

https://www.youtube.com/channel/UCISrmgi49R7asVaZOxmxjjA