Sony Music yhteistyöhön huipputuottaja Jonas Olssonin Isolla-tuotantoyhtiön kanssa

Sony Music yhteistyöhön huipputuottaja Jonas Olssonin Isolla-tuotantoyhtiön kanssa


Jatkossa kaikki Isolla-tuotantoyhtiön kiinnittämät artistit julkaistaan Sony Musicin kautta

Sony Music Finland ja huipputuottaja Jonas Olssonin perustama musiikin tuotantoon, artistien kehitykseen, ja management -toimintaan keskittynyt Isolla Music ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa kaikki Olssonin yhtiölleen kiinnittämät artistit julkaistaan jatkossa Sony Musicin kautta.

“Jonas on kiistatta yksi viime vuosien kovimmista kotimaisista tuottajista ja hitintekijöistä”, kertoo Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz”Jonaksen Isolla-tuotantoyhtiössä on merkittävä määrä talenttia, joiden kanssa on mahtava päästä työstämään uutta musiikkia. Meillä on Jonaksen kanssa ollut aina hyvä kemia tekemisessä, joten tästä tulee varmasti loistava kombinaatio. Isolla tulee olemaan hieno vahvistus Sonyn sisältötiimiin”Lanz jatkaa.

“Näen Sonyn ja minun yhteistyössä paljon upeita mahdollisuuksia. Mulla ja Henrillä on pitkä yhteinen duunihistoria ja tämän kaltainen yhteistyö jatkaa sitä luonnollisella tavalla”Jonas Olsson kertoo.

Jonas Olsson on suomalainen musiikkituottaja, miksaaja, äänittäjä ja lauluntekijä. Hän on uransa aikana työskennellyt muun muassa Pyhimyksen, Arttu Wiskarin, Jannan, Kasmirin, Robinin, Jannika B:n, Nikke Ankaran, Roope Salminen & Koirat -yhtyeen ja Amorphiksen kanssa. 

Sony Music Entertainment Finland on Suomen toiseksi suurin levy-yhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Aleksanteri Hakaniemi, Irina, Mira Luoti, Arttu Lindeman, LEO, Kyösti Mäkimattila, View, Lucas sekä monia muita. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ja Calvin Harris.

www.sonymusic.fi
www.facebook.com/SonyMusicFinland
www.instagram.com/sonymusicfinland
www.isollamusic.com
www.facebook.com/isollamusic