Tiedote 14.3.2024

Henri Lanz lopettaa Sony Music Finlandin toimitusjohtajana –  jatkaa uudessa Chief Creative Advisor roolissa

Uudeksi toimitusjohtajaksi nousee Sony Music Swedenin toimitusjohtaja Mark Dennis

Tiedote 14.3.2024
Tiedote 14.3.2024

Tammikuussa 2019 Sony Music Finlandin ja Sony Music Balticsin toimitusjohtajana aloittanut Henri Lanz jättäytyy pois toimitusjohtajan tehtävistään maaliskuun 2024 jälkeen, mutta jatkaa yrityksessä uudessa Chief Creative Advisor roolissa.

Sony Music Finlandin ja Sony Music Balticsin toimitusjohtajan tehtävistä vastaa 1.4.2024 alkaen Mark Dennis. Dennisillä on pitkä ja monipuolinen kokemus musiikkibisneksestä, ja hän on toiminut Sony Music Swedenin toimitusjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Dennis jatkaa uuden roolinsa lisäksi myös Ruotsin toimiston johdossa.

“Kuluneet reilut viisi vuotta ovat olleet minulle erittäin hienoja, opettavaisia ja onnistuneita osana huikeaa yhteisöä. Käynnistimme yhdessä uuden aikakauden Sony Music Finlandin historiassa ja saavutimme upeita onnistumisia. Nyt on hyvä hetki auttaa parhaalla mahdollisella tavalla artisteja, tekijöitä ja kumppaneita toisenlaisesta roolista käsin. Haluan kiittää Daniel Lieberbergiä ja muita Sony Musicilla näistä vuosista ja odotan innolla yhteistyötä jatkossa”, Henri Lanz kertoo.

“Olen erittäin innoissani päästessäni työskentelemään Sony Music Finlandin upean tiimin ja lahjakkaan artistirosterin kanssa. Haluan kiittää Henriä hänen mahtavasta työstään Sonyn hyväksi ja odotan tiivistä yhteistyötä Henrin kanssa hänen uudessa Creative Advisory  tehtävässään”, Mark Dennis kertoo.

www.sonymusic.fi

www.tiktok.com/@sonymusicfinland

www.instagram.com/sonymusicfinland

www.facebook.com/SonyMusicFinland

Sony Music Entertainment on globaali musiikkiyhtiö, jonka rosteriin kuuluu laaja valikoima niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin musiikin supertähtiä. Sony Musicin ja sen yhteistyölabeleiden kotimaisia artisteja ovat muun muassa Haloo Helsinki!, Bee, pehmoaino, HUGO, Blind Channel, Eini, Gasellit, Irina, jambo, Keko Salata, Pihlaja, Portion Boys, TUULI, Sara Siipola, Mokoma, Stam1na, Sexmane, william, Hassan Maikal, Yeboyah ja Tuure Boelius. Sonyn kansainvälisiä supertähtiä ovat muun muassa Harry Styles, Beyonce, Miley Cyrus, Calvin Harris, Bob Dylan, Bruce Springsteen, AC/DC, Depeche Mode, Lil Nas X, Tate McRae, 21 Savage, Mariah Carey, Billy Joel, Travis Scott, Justin Timberlake ja moni muu.

Sonyn omistamiin labeleihin kuuluvat muun muassa Arista, Century Media, Columbia Nashville, Columbia Records, Epic Records, Kemosabe Records, Legacy Recordings, Masterworks, Ministry of Sound Recordings, RCA Records, Relentless Records, Sony Classical, Sony Music Latin ja Syco Music. Sony Music Entertainment on Sony Corporation of American tytäryhtiö.

Lisätietoja:

Jannika Nyqvist | Director, Artist Services & Marketing | Sony Music Entertainment Finland

[email protected]