Katso artistien viralliset fanituotteet Rokkikaupasta ›

Haloo Helsinki! (Ratas Music)

haloohelsinki-cover-2014

2010-luvun Suomirockin menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Haloo Helsinki! perustettiin vuonna 2006 Pohjois-Helsingissä. Yhtyeen jäsenet Elli Haloo, Leo Hakanen, Jere Marttila ja Jukka Soldan ovat tällä hetkellä keski-iältään 22-vuotta.

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman Suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karsimallaan. Yhtyeellä on takana lähes 500 keikkaa, se on julkaissut 15 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013. Bändin kaksi viimeisintä albumia ”III” (2011) ja ”Maailma on tehty meitä varten” (2013) ovat kummatkin myyneet platinaan oikeuttavan määrän, yli 30000 kpl.

Haloo Helsinki! oli ehdolla kuudessa kategoriassa vuoden 2014 Emma Gaalassa. Yhtye voitti Emma -pystit Vuoden yhtye, Vuoden Popalbumi ja Vuoden Live-esiintyjä sarjoissa. Kuluneena vuonna yhtye saavutti menestystä myös useissa eri medioissa; mm. heidät palkittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtye-palkinnolla ja Soundin sekä Rumban lukijat äänestivät bändin molemmissa lehdissä vuoden yhtyeeksi. Haloo Helsinki! teki myös radiohistoriaa, sillä kukaan muu artisti ei ole saavuttanut neljällä peräkkäisellä singlejulkaisulla suomen radioiden soittolistan ykkössijaa (”Jos mun pokka pettää”, ”Huuda!”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”).

Suurimmat kiitokset Haloo Helsinki! on kuitenkin kerännyt jo usean vuoden ajan raikkaista ja energisistä live-keikoistaan. Tänäkin vuonna yhtye tulee tekemään reilut 100 keikkaa ympäri suomea ja syksyllä on odotettavissa yhtyeen ensimmäinen konserttikiertue. Haloo Helsinki! valmistelee parasta aikaa viidettä studioalbumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Haloo Helsinki! -albumit: Haloo Helsinki! (2008), Enemmän kuin elää (2009), III (2011) ja Maailma on tehty meitä varten (2013).