Katso artistien viralliset fanituotteet Rokkikaupasta ›

Haloo Helsinki! (Ratas Music)

haloohelsinki-cover-2014

Yksi tämän hetken suosituimmista suomirockyhtyeistä Haloo Helsinki! julkaisi viidennen albuminsa, Kiitos ei ole kirosana, 3. lokakuuta. Levyn sävellykset ovat yhtyeen käsialaa ja sanoituksista vastaa Elli Haloo. Albumin tuottivat Rauli Eskolin ja Gabi Hakanen. Albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja myi platinaan oikeuttavan määrän.

Levyn ensimmäinen single Beibi ilmestyi elokuussa ja nousi heti radiolistan ykköseksi. Single kohosi myös iTunesin ladatuimmaksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi viikossa. Katso Sami Joensuun ohjaama musiikkivideo tästä: http://bit.ly/YouTube_Beibi

Tänään julkaistiin myös albumin toinen single, Vihaan kyllästynyt. Katso musiikkivideo tästä: http://bit.ly/Vihaankyllästynyt_YouTube

Haloo Helsinki! tekee tänä syksynä kattavan konserttisalikiertueen, joka starttaa 10. lokakuuta Mikkelin Mikaelista. Kiitos ei ole kirosana-kiertue käsittää kaikenkaikkiaan 11 konserttisalikeikkaa sekä 12 klubikeikkaa.

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman Suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana yli 500 keikkaa, se on julkaissut 16 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti, että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013. Bändin kaksi viimeisintä albumia ovat olleet myyntimenestyksiä. “III” -albumi (2011) on myynyt platinaa (yli 30000 kpl) ja viimeisin albumi “Maailma on tehty meitä varten” (2013) on myynyt tupla-platinaa (yli 40000 kpl).