View’n uusi single ”Say It Again feat. Kasmir” julkaistiin tänään – debyyttialbumi marraskuussa

View’n uusi single ”Say It Again feat. Kasmir” julkaistiin tänään – debyyttialbumi marraskuussa

01.09.2017 Uutiset View

View julkaisee samalla kappaleen ”Long Night” joka on KHL-seura Jokerien 50-vuotisjuhlabiisi

View tekee helmikuussa 10 keikan kiertueen Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä

Kuuntele “Say It Again feat. Kasmir” tästä: https://lnk.to/say-it-again

Suomalaisen uuden urbaanin musiikin vientitoivo View julkaisi tänään singlen ”Say It Again”, jolla vierailee Kasmir. Kappale on kolmas single View’n marraskuussa julkaistavalta debyyttialbumilta ”Leave a Comment”. Levyltä on julkaistu aiemmin singlet ”Deeper (Bitch Leave A Comment) feat. Ronya” sekä ”Trippin’ Sober”.

Say It Again kertoo sellaisesta tilanteesta, kun on juuri eronnut ja yrittää pönkittää valmiiksi rikki olevaa itseluottamusta satunnaisilla ja toistuvilla irtosuhteilla ihmisten kanssa, jotka on sun kanssa sen takia mitä olet, eikä sen takia kuka olet. Kun on eronnut ja rikki ja lähtee klubille pahaa fiilistä pakoon, sitä ajautuu tilanteisiin, joihin normaalina tasapainoisena itsenä ei päätyisi”, kuvailee View.

”Say It Again” esittelee jälleen uuden puolen tulevasta albumista:

Say It Again laajentaa käsitystä mun musiikista ja osoittaa, ettei View ole pelkkää räppiä. Biisi on lähimpänä sellaista musiikkia mitä itse kuuntelen tällä hetkellä. Parasta musiikin tekemisessä on se, ettei tarvitse rajoittaa omaa luovuutta, ja siksi tulevalla levyllä ollaan oltu rohkeita ja kokeiltu kaikkea. Albumilta löytyy kuitenkin punainen lanka vaikka biisit saattaa fiilikseltään erota aika paljonkin toisistaan.

Oltiin tehty Say It Againin tuotanto jo valmiiksi, mutta mietittiin että olisi älytön juttu jos Kasmir lähtisi vielä feattaamaan. Oon itse ollut kova Kasmir-fani Vadelmaveneestä saakka ja mielestäni Kasmir on Suomen parhaita mieslaulajia. Tiesin että Kasmir on vetänyt englanniksi aiemmin, ja oli siistiä kun Kasmir oli alusta asti myös itse tosi fiiliksissä yhteistyöstä. Kasmirin vierailu vei kappaleen vielä ihan uudelle levelille”, kertoo View.

Say It Againin kanssa samaan aikaan julkaistaan kappale ”Long Night”, joka on KHL-seura Jokerien virallinen 50-vuotisjuhlabiisi. Kappale löytyy myös tulevalta albumilta.

Me ollaan saatu joka vuosi mukaan kuumimpia helsinkiläisiä artisteja, jotka on juuri lyömässä läpi kansainvälisesti. Viewin tinkimättömän omaperäinen musiikki edustaa meille tämän hetken Helsinki-soundia rankimmillaan. Yhteistyö on meille suuri juttu ja Viewin breikkaaminen osuu hienosti meidän juhlakauden alkuun”, Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen kertoo.

Rumban ja YleX:n operoimassa Tulevaisuuden Tusina -äänestyksessä hopeasijalle yltänyt 24-vuotias View on nostettu moneen otteeseen suomalaisen musiikin vientitoivojen kärkeen. View on keikkaillut viime vuosina tiuhaan tahtiin mm. Keski-Euroopassa ja Suomessa räppäri on ehtinyt esiintymään kaikilla merkittävillä festivaaleilla aina Flow’sta Ruisrockiin, Blockfestiin ja Provinssiin. Keväällä 2018 View tekee 10 keikan kiertueen saksankielisessä Euroopassa. View solmi hiljattain levytyssopimuksen myös saksalaisen Cargo Recordsin kanssa, joka vastaa tulevan albumin julkaisusta saksankielisessä Euroopassa sekä BeNeLux -maissa.

Tulevat keikat:
2.12.2017 Helsinki, Korjaamo
5.12.2017 Turku, GONG
14.12.2017 Tampere, Klubi
15.12.2017 Turku, Provinssi-risteily
25.12.2017 Kouvola, Downtown
27.12.2017 Pori, Bar Kino

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter