View julkaisee tänään uuden singlen ja videon “Deeper (Bitch Leave A Comment) feat. Ronya”

View julkaisee tänään uuden singlen ja videon “Deeper (Bitch Leave A Comment) feat. Ronya”

11.11.2016 Uutiset View

View on solminut levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa ja kansainvälisen kustannussopimuksen Sony/ATV:n kanssa

Suomalaisen uuden urbaanin musiikin vientitoivo View julkaisee tänään singlen ”Deeper (Bitch Leave a Comment)”, jolla vierailee Ronya. Single on ensimmäinen julkaisu View’n ensi vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta. Kappaleeseen julkaistaan samalla vahvatunnelmainen musiikkivideo.

Katso ”Deeper (Bitch Leave a Comment)” -video tästä: http://bit.ly/ViewDeeperVideo

View’n musiikin lähtökohtana on perinteisten kaavojen rikkominen. Tästä ajatuksesta syntyi myös uusi single:

Olimme tuottajani Joonas Laaksoharjun kanssa pyöritelleet ideaa kappaleesta Ronyan kanssa. Halusimme luoda kappaleen, jossa vieraileva osapuoli ei tavanomaisesti laula pelkkää kertosäettä, vaan tulee esiin myös säkeistössä. Perinteisten kaavojen ja rakenteiden rikkominen sekä uuden kokeilu on aina ollut meistä kiehtovaa ja Deeper on juuri tämänkaltaisen lähestymistavan tuotos”, kuvailee View.

”Kappale käsittelee hetkeä juuri ennen pitkän parisuhteen päättymistä, sekä tilanteen aiheuttamaa itseinhoa ja hetkellistä rappiota. Kappale on tulevan albumin lead-sinkku, sillä levyn teema pyörii vahvasti kyseisen aiheen ympärillä. Tästä syystä albumin nimi, Leave a Comment, on myös läsnä sinkun nimessä.

Kappaleen musiikkivideo tukee kappaleen vahvaa tunnelatausta:

”Halusimme kuvata videon mahdollisimman nopeasti kappaleen syntymisen jälkeen, jotta saisimme taltioitua autenttisia tunnetiloja sekä eleitä kyseisen elämäntilanteen aiheuttamana. Haastavimpana itse pidin kohtausta videon lopussa, jossa minun piti itkeä ja murtua tilanteessa, jossa kolme ihmistä tuijotti minua metrin etäisyydeltä. Hyvän ohjaajan Jenni Salosen ansiosta tämäkin oli mahdollista.”

Uuden singlen myötä  View aloittaa yhteistyön Sony Music Finlandin kanssa. Sony julkaisee View’n debyyttialbumin Pohjoismaissa sekä Baltiassa loppukeväästä 2017. Samalla View solmi kansainvälisen kustannussopimuksen Sony/ATV:n kanssa.

”On hienoa saada View’n tiimiin musiikin vientiin kunnianhimoisesti suhtautuva levy-yhtiö. View’n kohdalla tähtäin on alusta alkaen ollut ulkomailla ja tämä oli myös prioriteetti julkaisijaa valittaessa”, kommentoi View’n manageri Martin Linnankoski Vild Musicista.

Rumban ja YleX:n operoimassa Tulevaisuuden Tusina -äänestyksessä hopeasijalle yltänyt 24-vuotias View, oikealta nimeltään Juuso Ruohonen, on nostettu jo moneen otteeseen suomalaisen musiikin vientitoivojen kärkeen. Aloitettuaan keikkailun alkuvuodesta 2016, View on keikkaillut mm. Briteissä, Tanskassa ja Saksassa. Ensimmäinen Saksan kiertue on suunnitteilla ensi kevääksi.

Suomessa räppäri on jo ehtinyt esiintymään lähes kaikilla merkittävillä kesäfestivaaleilla aina Flow’sta Ruisrockiin, Blockfestiin ja Provinssiin. View solmi hiljattain levytyssopimuksen myös saksalaisen Cargo Recordsin kanssa, joka vastaa tulevan albumin julkaisusta saksankielisessä Euroopassa sekä BeNeLux -maissa.

Kuuntele ”Deeper (Bitch Leave a Comment)”: https://lnk.to/ViewDeeper

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter