Poikkeuksellisen energisestä livemenosta tunnettu räppäri nähdään Blockfesteillä 19.8.

Kahden vuoden odotus on saanut tänään päätöksensä, kun Travis Scottin kolmas albumi Astroworld on viimein saanut julkaisunsa. Albumia edelsi lukuisat tiisaukset sosiaalisessa mediassa ja tällä viikolla puolestaan jättikokoiset kultaiset Travis Scottin päät ilmestyivät Travisin kotikaupunkiin sekä muihin lokaatioihin Yhdysvalloissa. Lisäksi Scott julkaisi tällä viikolla albumille kaksi erilaista kansitaidetta sekä kylmät väreet nostattavan trailerin. Katso jo yli 4 miljoonaa katselua kerännyt video tästä!

Albumin julkaisuhetkellä räppäri järjesti Lollapaloozan esiintymisensä jälkeen kuuntelusession faneilleen, jonka karnivaalimeiningeistä päästiin nauttimaan myös livestriimin välityksellä. Faneja on myös hemmoteltu päivittäin vaihtuvilla Travis Scott -merkkareilla, joita voi ostaa yhdessä albumin kanssa Scottin nettisivuilta.

Astroworld – albumilta löytyy vuosi sitten julkaistu single Butterfly Effect, jonka muun muassa Barack Obama nosti viime vuoden kovimmista biiseistä koostuvalle soittolistalleen. Fanien yllätykseksi toukokuussa ilmestynyt single Watch feat. Kanye West ja Lil Uzi Vert on jäänyt albumin ulkopuolelle. Albumilta löytyvät yhteistyöt Frank Oceanin, Draken, The Weekndin, Migosin, Pharrell Williamsin ja John Mayerin kanssa.

Texasissa syntynyt ja nykyisin Los Angelesissa asustava Travis Scott on tuottaja, biisintekijä, muotisuunnittelija ja tyyli-ikoni. Hän on julkaissut kaksi studioalbumia Rodeo (2015) ja Birds In The Trap Sing McKnight (2016), joilla hän on muuttanut hiphopin suunnan täysin ja inspiroinut kokonaisen sukupolven nousevia räppäreitä. Lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä musamaailman isoimpien nimien kanssa kuten SZA:n, Juicy J:n, Gucci Manen ja Miguelin kanssa. Joulukuussa räppäri julkaisi albumin Huncho Jack, Jack Huncho Quavon kanssa. Viime vuonna Ruisrockissa nähty Travis Scott saadaan muutaman viikon päästä Blockfesteille.

Kuuntele Astroworld -albumia
Promokuvat

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter