Titta haastaa perinteiset sukupuoliroolit uudella Bikinit sinkullaan

Titta haastaa perinteiset sukupuoliroolit uudella Bikinit sinkullaan

17.10.2016 Uutiset Titta

Perjantaina julkaistu Titan uusi single Bikinit on tarina, johon ei nimestään huolimatta kuulu pinacoladat tai kuumat bailut rannalla. Titan viettelevä ääni johdattaa kuulijansa keskelle aamuöistä pariskunnan välistä riitaa, joka on tietenkin höystetty kuningas alkoholilla. Perinteisesti miehen rooli olisi unohtaa vuosipäivä ja kömpiä kännissä kotiin, mutta tällä kertaa asiat menevät toisin.

Titta avaa kappaleen tarinaa seuraavasti:

Bikinit on kappale naismaisista kilareista, anteeksi pyytämisen jalosta taidosta ja katumuksesta. Biisi rikkoo myös perinteisiä sukupuolirooleja ja tässä tarinassa nainen on se “pahis”. Se onko tarina totta jääköön salaisuudeksi.”

Titta on saanut taakseen huipputuottaja Jurekin

Hittivelhoksi tituleeratun Jurekin taitoja on saatu kuulla aiemmin mm. Antti Tuiskun, Robinin, Lucasin ja Johanna Kurkelan kappaleissa. Jurek tietää oikeat mausteet hittien tekoon ja Bikinit kappaleessa niitä ei ole säästelty.

Titta kommentoi Bikinit kappaleen tekoa seuraavasti:

“Biisi tehtiin yhdessä Tuottaja Jurek Reunamäen ja Niko Lithin kanssa. Se syntyi intensiivisessä, mutta hauskassa ja levottomassakin ympäristössä, niinkun mun kaltasen naisen kanssa kuuluukin. Jurek ymmärtää naista ja onnistuu löytämään sinusta sen ytimen ja tuomaan sen päivänvaloon rohkealla ja hauskalla tavalla.”

Suukkoja <3

Promokuvat: https://www.sonymusic.fi/artist/titta/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter