Titta avautuu hankalasta parisuhteesta uudella “Rakkaudesta”-sinkullaan

Titta avautuu hankalasta parisuhteesta uudella “Rakkaudesta”-sinkullaan

13.02.2017 Uutiset Titta

Kuuntele “Rakkaudesta” tästä: https://lnk.to/Rakkaudesta  

Titta on parisuhteessa, mutta haaveilee samalla söpöstä ohikulkijasta. Skenaario saattaa olla joillekin meistä tuttu.

Rakkaudesta kertoo siitä, miten joskus on vaikea tietää, rakastaako toista enää. Että onko se rakkaus sittenkin ehkä loppunut? Ja kun yrittää selvittää sitä tunteiden vyyhtiä itselleen ja sille toiselle osapuolelle, mutta toinen ei puhu.” Titta pohtii kappaleen sanomaa ja myöntää samalla biisin kertovan omasta elämästään.

Titta halusi antaa Rakkaudesta sinkulleen visuaaliset kasvot ja tarinaa tukemaan kuvattiin videosarja. Videot julkaistaan Titan Facebook ja Instagram –tileillä. Videosarjan ensimmäisen osan kiihkeässä kohtauksessa Titan vastanäyttelijänä toimii Sampsa Tuomala, joka on tuttu kasvo mm. Salatut Elämät –sarjasta. Katso video tästä.Titta halusi samalla tarjota jotain spesiaalia faneilleen ja pyöräytti perjantaina käyntiin Facebook –kilpailun, jossa yksi onnellinen fani voittaa Titan yksityiskeikan.

Karismaattinen laulajatar keikkailee ahkerasti ja Titan keikoilla kukaan ei jää kylmäksi. Välispeakit laittavat yleisön korvat punottamaan ja artisti pitää huolen, että tunnelma pysyy katossa alusta loppuun saakka. Kurkkaa Titan mieletön keikkatunnelma tästä.

Kuvat: http://sonymusic.fi/artist/titta/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter