Suomen X Factor voittaja TIKA julkaisee ensimmäisen singlensä!

TIKA julkaisee ensimmäisen singlensä Live and You Learn tänään perjantaina. TIKA tuli tutuksi Suomen X Factorista voittaessaan kilpailun viime vuonna. TIKA kisasi Saara Aallon tiimissä ja ihastutti yleisöä mm. laulamalla finaalissa Sian kappaleen Alive. Ruotsinkielinen TIKA myös astui finaalijaksossa epämukavuusalueelleen ja lauloi suomeksi Suvi Teräsniskan kanssa duettona kappaleen Täydellinen elämä.

Tika Sevón Liljegren adoptoitiin 1,5 vuotiaana Nepalista Ruotsiin. Lapsuutensa hän on viettänyt Tammisaaressa, johon perhe muutti Tikan ollessa viisivuotias.

Kilpailun voiton jälkeen TIKA on työstänyt musiikkia päivätyönsä ohella. Tammisaaressa lapsuutensa viettänyt laulaja on nyt muuttanut Helsinkiin poikaystävänsa kanssa ja työskentelee ravintola-alalla. Upean äänen omaava TIKA on laulanut ja harrastanut musiikkia koko ikänsä.

Tikasta on tehty neliosainen dokumentti; Tika – Mitä tapahtui X Factorin jälkeen? jonka kolme ensimmäistä jaksoa löytyy Yle Areenasta. Dokkarissa tutustutaan Tikaan yksityishenkilönä, seurataan hänen elämää vuoden varrelta voiton jälkeen. Tika jakaa tuntemuksia niin pettymyksistään kuin ilonaiheistaan ja siitä, miltä tuntuu tulla aivan uutena musiikkialalle.

’’Live and you learn is a song about that break-up that was really hurting you, but looking back on it it was the best for both of the parts. I´ve been there too but I don´t regret anything. You turn out much stronger then you ever were.’’ – TIKA
TIKAn somekanavat:
Instagram: @tikasl
Facebook: @tikasinginpage
Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter