Tiisu laulaa sinkkuelämästä ja ryhtyy Amorin apulaiseksi uudella musiikkivideollaan

Tiisu laulaa sinkkuelämästä ja ryhtyy Amorin apulaiseksi uudella musiikkivideollaan

06.07.2016 Uutiset Tiisu

Nuorten suomalaisten rockyhtyeiden kärkikastiin viime vuonna julkaistulla Elämän koulu -debyytillään kiilannut Tiisu julkaisee tänään uuden singlen. Sinkkuelämää -nimeä kantava kappale kertoo siitä yllättävästä ristiriidasta, johon sinkut usein törmäävät.

Kuuntele: http: //bit.ly/Sinkkuelämää

”Vapaus tehdä mitä vaan ja kenen kanssa tahansa on äärettömän siistiä, mutta sitten taas välillä käsittämättömän tyhjän tuntuista. Vaikka meillä on selittämätön kiinnostus jotain mystistä seikkailua kohtaan, jännällä tavalla moni meistä kuitenkin lopulta kaipaa sitä pysyvää läheisyyttä”, kertoo Tiisu-yhtyeen nokkamies Henrik ”Tiisu” Illikainen.

Sitä saattaa tuntea itsensä tosi ontoksi ja likaiseksi napittaessaan farkkujaan jonkun tuntemattoman makuuhuoneessa  aamukuudelta. Vaikka oli käynyt flaksi, eli juuri se, mitä oli yöstä mukamas hakenut. Ja monesti se sinkkuelämä ei edes ylly mitenkään niin villiksi ja vapaaksi kuin oli kuvitellut. Sitä istuu vaan baareissa ja festareilla kattelemassa ja vaikeilemassa, että kuinka tässä nyt toimitaan. Tai niin mulla kävi”, Illikainen nauraa.

”Tämä kappale ei kuitenkaan väitä, että sinkkuelämä olisi kauheaa. Päinvastoin, se voi olla todella ihanaa, varsinkin jos osaa päästää ennakko-odotuksista ja antaa mennä vaan omalla painollaan”, Illikainen jatkaa.

Tiisu on tunnettu kiitellyistä ja innovatiivisista musiikkivideoistaan, ja elokuun puolivälissä julkaistava Sinkkuelämää-video ei tee tähän poikkeusta. Alkuperäinen idea heinäkuun aikana kuvattavaan musiikkivideoon syntyi Illikaisen kuullessa, kuinka Tiisun ”Mitä maailma multa odottaa”  – musiikkivideon kuvauksissa pari vapaaehtoista avustajaa ihastuivat toisiinsa, ja päätyivät lopulta kihloihin.

Niinpä Tiisu halusi jatkaa amorin apulaisena toimimista ja päätti tehdä Sinkkuelämää-kappaleelle musiikkivideon, joka toimii tavallisen musiikkivideon lisäksi myös eräänlaisena treffipalveluna. Annetaanpa Illikaisen selittää tarkemmin.

” Sinkkuelämää-videolle haetaan esiintymään sinkkuja ympäri maan ja ainoa ehto mukaan pääsylle on täysi-ikäisyys. Tulemme kuvaamaan videolle ilmoittautuneita myöhemmin tiedotettavina ajankohtina ja osallistujat saavat itse päättää, mitä videolla tekevät ja millaisen kuvan itsestään antavat. Videolla voi jammailla uuden biisin tahtiin, voi seisoa vain tyynen coolina, tehdä kärrynpyöriä tai esitellä vaikkapa jotain erikoistaitojaan. Jos et halua tulla yksin,  voit osallistua vaikkapa yhdessä ystävän kanssa”, Illikainen kertoo.

”Jos videota katsova ihminen tuntee jonkun videolla esiintyvän tyypin kohdalla uteliaisuutta, ihastusta tai jopa rakkautta ensisilmäyksellä, voi hän lähettää meille vapaasti muotoillun treffihakemuksen. Me toimitamme sen eteenpäin, ja jos hakemukseen tulee positiivista vastakaikua, annamme molempien yhteystiedot toisillensa. Ohjeet hakemuksen tekoon annamme videon julkaisun yhteydessä.”

Miten videolle sitten pääsee mukaan? Avuksi yhtye on valjastanut tämänhetkisistä treffipalveluista suosituimman, Tinderin.

”Tällä hetkellä Tinderissä seikkailee 21-vuotias Tiisu-niminen mies ja 25-vuotias Tiisuliina-niminen nainen. Matchaamalla heidän kanssa voit päästä mukaan videoon. Jos et halua ladata Tinderiä omalle puhelimellesi niin ei hätää: Tulemme tiedottamaan myöhemmin muista tavoista, kuinka voit osallistua videon tekoon. Nyt voit bongata elämän rakkautesi, ihastuksen, tai vaikkapa uuden ystävän musiikkivideosta.”

Tiisu Live:

9.7.2016 Turku, Ruisrock (S)
9.7.2016 Aitoo, Kirkastusjuhlat (S)
10.7.2016 Helsinki, Pitkä Kuuma Kesä (Alppipuisto) (S)
13.7.2016 Oulu, Rotuaari Piknik (S)
15.7.2016 Joensuu, Suloklubi (S)
22.7.2016 Karkkila, Sunset Beach Party (S)
23.7.2016 Orivesi, Tammisen temmellys
27.7.2016 Somero, Esakallio (S)
28.7.2016 Äänekoski, Keitelejazz (S)
29.7.2016 Rauma, Pitsiviikot (S)
30.7.2016 Valkeakoski, työväen musiikkitapahtuma (S)
6.8.2016 Outokumpu, Kumpurock (S)

Tiisu on:

Henrik Illikainen – laulu & kitara
Petteri Pulkkinen – kitara
Väinö Karjalainen – basso
Riku Sonkkanen – rummut
Antti Vuorenmaa – koskettimet
Mikko Aaltio – perkussiot, puhaltimet, kitara

www.tiisu.fi

www.facebook.com/tiisuofficial

https://instagram.com/tiisuvirallinen/

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/tiisu/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter