SYNTYMÄPÄIVÄSANKARI ISAC ELLIOTIN MENESTYSVUOSI HUIPENTUU TÄNÄÄN JULKAISTAVAAN FAITH-YLLÄTYSALBUMIIN!

SYNTYMÄPÄIVÄSANKARI ISAC ELLIOTIN MENESTYSVUOSI HUIPENTUU TÄNÄÄN JULKAISTAVAAN FAITH-YLLÄTYSALBUMIIN!

26.12.2017 Uutiset Isac Elliot

SYNTYMÄPÄIVÄSANKARI ISAC ELLIOTIN MENESTYSVUOSI HUIPENTUU TÄNÄÄN JULKAISTAVAAN FAITH-YLLÄTYSALBUMIIN!

-Tänään 17 vuotta täyttävä Isac Elliot yllättää faninsa julkaisemalla uuden FAITH-nimisen albumin!

-FAITH on ylittänyt kultarajan jo ennen julkaisuaan niin Suomessa kuin Norjassakin ja on kerännyt maailmanlaajuisesti yli 72 miljoonaa streamia.

-Levyltä julkaistaan tänään uusi Uncover Me -niminen single.

Kuuntele: https://lnk.to/IsacElliotFaith

Isac Elliotin vuosi 2017 oli kahdella sanalla kuvailtuna kiireinen ja menestyksekäs. Keväällä julkaistiin triplaplatinarajan ylittänyt ja Liikaa sussa kii -jättihitin sisältänyt yhteinen ep-levy Mikael Gabrielin kanssa ja kesällä vuorossa oli ison unelman toteutuminen, ensimmäisen keikka Ruisrockin päälavalla. Seuraavaksi Isac lanseerasi kunnianhimoisen FAITH-projektinsa, jonka aikana Isac on julkaissut uuden singlen kerran kuussa aina syyskuun alusta tähän päivään saakka. Joulukuun alussa Isac ja Mikael Gabriel julkaisivat kaikkien yllätykseksi vielä Maailman laidalla -nimisen biisin ja päättivät yhteistyönsä komeasti yhdeksän konserttia kattaneella kiertueella.

Tämä ikimuistoinen vuosi huipentuu tänään Isacin 17. syntymäpäivänä julkaistavaan FAITH-albumiin ja upouuteen Uncover Me -singleen. FAITH-albumin kappaleita on striimattu maailmanlaajuisesti yli 72 miljonaa kertaa ja se on ylittänyt kultarajan julkaisupäivänään niin Suomessa kuin Norjassakin.

FAITH-projektin aikana Isac on päässyt työskentelemään monien maailman tämän hetken arvoistetuimpien biisintekijöiden kanssa, kuten Ali Tamposi (DJ Snake, Justin Bieber, Kygo, Selena Gomez, Camila Cabello ja Young Thug), Big Taste (Justin Bieber), Jesse St. John (SIA, Britney Spears) ja Jesse McCartney (Leona Lewis, 5SOS). Albumilta löytyy myös Suomen lisäksi kultarajan niin Norjassa kuin Ruotsissakin ylittänyt yhteisbiisi Beast dj- duo Tungevaag & Raabanin kanssa sekä Lipstick, jolla fiittaa Jenkkiräppäri Tyga.

Tää on ollu ihan hullu vuosi. Olen tajunnut sen oikeastaan vasta nyt kun vuosi lähenee loppuaan ja oon päässyt vihdoinkin kunnolla rauhoittumaan ja lomailemaan. Nyt vedetään hetki henkeä ja juhlitaan tietty myös synttäreitä. Oon saanut julkaista paljon musaa ja on hienoa kasata kaikki biiisit nyt yhteen FAITH-albumiksi. Suuri kiitos kaikille synttärionnitteluista ja tuestanne. Palataan asiaan ensi vuonna”, Isac kertoo.

Isac Elliot: FAITH
1.She
2.Beast (with Tungevaag & Raaban)
3.I Wrote A Song for You
4.Mouth to Mouth
5.Worth Something
6.No One Else
7.Eyes Shut
8.Lipstick feat Tyga
9.What About Me
10.AYO
11.Uncover Me

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/isac-elliot
isacelliot.com
instagram.com/isacelliot
facebook.com/isacelliot
Snapchat: Snapisacelliot

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter