Supersuositusta tubettajasta artistiksi: Arttu Lindemanilta uutta musaa

Supersuositusta tubettajasta artistiksi: Arttu Lindemanilta uutta musaa

16.06.2016 Uutiset Arttu Lindeman

Esittelyssä anteeksipyytelemätön räppäri Arttu Lindeman.

19-vuotias sosiaalisen median superstara sai taustalleen huipputuottajan

Arttu Lindeman on 19-vuotias lahtelainen sosiaalisen median superstara, jonka musiikkiura starttasi hänen omalta menestyksekkäältä Youtube-kanavaltaan. Kanavalla on tällä hetkellä yli 116 tuhatta tilaajaa.

Kunnianhimoinen räppäri julkaisee ensimmäisen major label -biisinsä maanantaina  20.6.2016. Kappale on nimeltään Läikkyy. Biisi esittelee tiukalla tahdilla riimejä sylkevän ja kovilla panoksilla tykittävän nuoren talentin.

Arttu on tehnyt aiemmin musiikkia myös omakustanteena. Ensimmäisen keikkansa Arttu veti täydelle Hartwall Areenalle Tubeconissa vuonna 2015. Nyt biisien tuottajana toimii huipputuottaja MGI eli Henri Lanz, joka on tuottanut biisejä muun muassa JVG:lle, Cheekille, Nikke Ankaralle ja Asteelle sekä ulkomaisille huippunimille kuten Pitbull ja Justin Bieber. Arttu Lindeman on jo kiinnitetty esiintymään myös tämän vuoden Tubeconissa.

 

Youtube: https://www.youtube.com/user/taikurilinde
Instagram: https://www.instagram.com/arttulindeman/
Snapchat: arttulindeman

Promokuvat: http://sonymusic.fi/artist/arttu-lindeman/

 

Arttu Lindemanista:

Arttu on tubettanut kolme vuotta ja kanavan suosio on hurja: se on Suomen nopeimmin kasvava kanava sekä yksi Suomen katsotuimmista Youtube-kanavista.

Alunperin kanavan oli tarkoitus olla ajanvietettä ja paikka jonne julkaista taikatemppuja sekä vaihtarivuoden kokemuksia. Nuorena Arttu halusi jääkiekkoilijaksi ja viihtyi kuusi päivää viikosta jäällä. Jääkiekko jäi harrastuken vaihdon myötä, kun Arttu kiinnostui yläasteella hiphop-tanssista. Urheilulla on edelleen erityisen tärkeä paikka Artun sydämessä ja se näkyy vahvasti Artun somessa.

Viimeisen vuoden aikana Arttu Lindemanin Youtube-kanavan tilaajamäärä on kasvanut reilusti yli sadan tuhannen, eikä kasvulle näy stoppia. Päättäväinen työ on poikinut Artulle innokkaan ja uskollisen fanikunnan lisäksi levytyssopimuksen Sony Musicille.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter