Softengine julkaisi jylhän ja tummasävyisen uuden singlen  ”She Is My Messiah”

Softengine julkaisi jylhän ja tummasävyisen uuden singlen ”She Is My Messiah”

25.11.2016 Uutiset Softengine

Kappaleeseen julkaistaan myöhemmin yhtyeen itse kuvaama video

Suomen kunnianhimoisin nuori rockyhtye Softengine julkaisee tänään uuden singlen ”She Is My Messiah”, joka on toinen singlejulkaisu ensi keväänä julkaistavalta EP:ltä. Tuleva EP sisältää myös elokuussa julkaistun singlen ”Free Rider”.

Softenginen tavoitteet ovat korkealla ja asenteena ”kaikki tai ei mitään”. Yhtye muutti viime kesänä saman katon alle Helsinkiin, jotta yhtye voidaan viedä niin pitkälle kuin mahdollista. ”She Is My Messiah” käsittelee parisuhteen ja musiikkiuran välisiä haasteita:

”She Is My Messiah kertoo musauran ja parisuhteen välisestä pallottelusta. Siitä kun ei osaa valita niiden välillä, mutta ei halua myöskään roikkua molemmissa puoliteholla.  Biisissä on samaa teemaa kuin Free Riderissa, eli että tärkeille asioille pitää antaa kaikkensa.

Biisistä tuli jylhempi ja rockimpi kuin monista meidän aiemmista. Tummasävyisyys ei ollut mitenkään suunniteltua, mutta tuntui nyt oikealta”, kuvailee laulaja Topi Latukka.

”She Is My Messiah” -singleen julkaistaan myöhemmin video, joka on koostettu bändin vuosien varrella kuvaamasta materiaalista. Videon avulle pääsee kurkistamaan millaista yhtyeen elämä on lavalla, takahuoneessa ja vapaa-ajalla. Katso teaser tästä: http://bit.ly/SoftengineSheIsMyMessiahTeaser

Softengine on keikkaillut viime vuodet todella paljon, ja omien keikkojen lisäksi yhtye on lämmitellyt isoilla areenoilla mm. Hurtsia ja Walk the Moonia sekä tehnyt areenakiertueen Poets of The Fallin kanssa. Katso millainen tunnelma Softenginen keikoilla on viime aikoina ollut: http://bit.ly/FreeRiderLiveTeaser

”Viimeiset kaksi vuotta ollaan keikkailtu ihan sikana, viiden ihmisen yleisöjen ja tuhansien ihmisten yleisöjen edessä. Suomi alkaa olla koluttu läpi jo pariinkin otteeseen ja tuntuu että meidän livekunto alkaa olla sitä luokkaa että ollaan valmiina valloittamaan ulkomaat isosti.”

Viimeiset pari vuotta ovat olleet Softenginelle käänteentekeviä. Yhtyeen saavutuksiin kuuluu mm. Emma-ehdokkuus, Levykauppa Äx:n Vuoden debyyttialbumiäänestyksen voitto, lähemmäs 100 keikkaa, kaksi top30-radiosingleä (”Something Better”, ”Yellow House”), top10-albumi (”We Created the World”), yli 5 miljoonaa Spotify-striimiä sekä esiintyminen 200 miljoonalle TV-katsojalle ympäri maailman. Kaikki tämä on rakentanut yhtyeelle samalla uskollisen ja vahvan kansainvälisen fanipohjan.

Kuuntele ”She Is My Messiah”: https://lnk.to/SoftengineSheIsMyMessiah

 

www.facebook.com/softengineband

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter