Sandhjalta uusi musiikkivideo “We Go On”, mukana Gracias ja Ekow

Sandhjalta uusi musiikkivideo “We Go On”, mukana Gracias ja Ekow

17.02.2017 Uutiset Sandhja

SANDHJAN UUDELLA MUSIIKKIVIDEOLLA HENGAILLAAN ITÄISESSÄ HELSINGISSÄ

KATSO VIDEO ”WE GO ON” TÄÄLTÄ https://www.youtube.com/watch?v=FMpzFLpda54

Seuraavaa albumiaan parhaillaan valmisteleva Sandhja julkaisi viime perjantaina uuden singlen ”We Go On”, jolla ovat mukana myös rap-artistit Gracias ja Ekow. Kappaleen Sandhja haluaa omistaa Oaklandin tulipalossa viime joulukuussa menehtyneelle ystävälleen. “’We go on’ -biisi syntyi perinteisen aivoriihen kautta yhdessä Graciaksen ja Ekowin kanssa. Halusimme tehdä hyvää oloa levittävän kappaleen ja jotakin erilaista, kuin olimme kukaan aikaisemmin tehneet. Kuitenkin biisintekovaiheen loppupuolella kappaleen sanomasta tuli minulle erityisen henkilökohtainen, sillä menetin silloin parhaan ystäväni tulipalossa. Kappaleesta tuli minulle mantra – se muistuttaa minua elämänilon säilyttämisen tärkeydestä ja siitä, ettei pidä jättää elämättä vaan mennä eteenpäin surun ja menetysten keskellä. Sydämessäni olen omistanut tämän kappaleen Hanna-ystävälleni”, Sandhja kertoo.

Kappaleesta julkaistiin tänään musiikkivideo, jonka ovat tehneet Cocoan Tom Hakala ja Raimo Saba, video on katsottavissa täältä https://www.youtube.com/watch?v=FMpzFLpda54.

Sandhja on 25-vuotias intialaiset juuret omaava suomalainen urbaania poppia edustava laulaja ja lauluntekijä. Hän julkaisi vuonna 2014 kriitikoiden ylistämän debyyttialbuminsa ”Gold”, joka sisälsi radioiden soittolistojen top 20 hitit ”Hold Me” ja ”Gold”. Viime vuonna Sandhja edusti Suomea Euroviisuissa ja julkaisi toisen albuminsa ”Freedom Venture”, jolta löytyy singlet ”My Bass”, ”Sing It Away” ja ”Heaven’s Gates”.

Facebook: www.facebook.com/SandhjaOfficial
Spotify: spoti.fi/1TRSl1d
YouTube: www.youtube.com/sandhja
Instagram: @Sandhjaofficial