Singlen b-puolena julkaistiin ”Hengitän edelleen (Meditaatio mix)”, jonka tuotto ohjataan Mielenterveysseuran Mielinauha-keräykseen

Kuuntele ”Hengitän edelleen” tästä: https://lnk.to/Pihlaja-Hengitan-edelleen

Popartisti Pihlaja julkaisi tänään uuden singlen ”Hengitän edelleen”. Kappale on Pihlajan toinen singlejulkaisu puolentoista vuoden julkaisutauon jälkeen. Kappale jatkaa edellisen ”Valssi”-singlen tapaan tummasävyisen R&B-vaikutteisen popin parissa. Pihlaja tunnetaan myös viime kesän jättihitin, Adi L Haslan ”Kevät”-kappaleen kertosäkeen laulajana. 

”Hengitän edelleen” kuvaa eron jälkeistä tunnelmaa ja tarjoaa vertaistukea saman kokeneille:

Hengitän edelleen on aika suoraviivainen kuvaus siitä kun erosta on jo hetki aikaa, ja naarmut sydämessä alkaa hiljalleen paraneen, vaikka ero onkin vielä selkeästi muistissa. Ehkä tää biisi on muistutus itselleni ja mahdollisesti jollekin muulle siitä, että elämä ihan varmasti jatkuu kun vaan muistaa hengittää päivä kerrallaan”, kuvailee Pihlaja.

”Hengitän edelleen” -singlen b-puolena julkaistaan ”Hengitän edelleen (Meditaatio mix)”, jonka kautta Pihlaja haluaa nostaa esiin suomalaisen mielenterveystyön tärkeyttä. Kappaleen koko tuotto lahjoitetaan Suomen Mielenterveysseuran Mielinauha-keräykseen:

Meditaatio on ollut mulle jo jonkin aikaa keino tasata pulssia jos on hankala olo, tai pysähtyä kunnolla edes hetkeksi keskellä arkea. Siksi mä haastankin kaikki kokeilemaan, ja tekemään hyvää ennen kaikkea itelles mut samalla muille! 

Meditaatio mixin koko tuotto menee Suomen Mielenterveysseuran toimintaan ja järjestän samalla oman Mielinauhakeräyksen, johon kuka tahansa voi osallistua. Pienikin summa on mun mielestä ihan älyttömän hieno ele. Ihan vaan siksi että meidän mieli on arvokkainta mitä meillä on, ja siksi siitä on pidettävä huolta, ja autettava niitä keillä on vaikeaa. Puhutaan, tuetaan, autetaan ja HENGITETÄÄN yhdessä <>
.

Pihlajan keräyspottiin voi osallistua täällä: https://potti.mielenterveysseura.fi/mielinauha/16-1323

Pihlaja on 24-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut musiikkia vuodesta 2016 lähtien. 

Pressikuvat: https://www.sonymusic.fi/artist/pihlaja/

https://www.instagram.com/pihlajatitta/
https://www.facebook.com/pihlajaofficial/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter