P!NK PYYSI CHANNING TATUMIN TANSSIPARIKSEEN UUDELLE MUSAVIDEOLLE

P!NK PYYSI CHANNING TATUMIN TANSSIPARIKSEEN UUDELLE MUSAVIDEOLLE

21.11.2017 Uutiset P!nk

Maailman tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin naisartisteihin kuuluva P!nk on tänään julkaissut uuden musiikkivideon Beautiful Trauma -albumin toiselle singlelle ja nimibiisille Beautiful Trauma. Videota tähdittää Yhdysvaltalainen näyttelijä Channing Tatum.

Katso Beautiful Trauma –video tästä!

Beautiful Trauma seuraa megahitiksi muodostunutta What About Us –singleä, joka on kerännyt Spotifyyn jo 158 miljoonaa striimiä ja noussut Suomen radioiden neljänneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Viikonloppuna American Music Awardseissa P!nk nosti live-esiintymisten tason korkeuksiin esittämällä Beautiful Trauma -singlen roikkuen 54-kerroksisen JW Marriott -hotellin ulkoseinässä yhdessä Bandaloop-tanssiryhmän kanssa. P!nk esitti myös duettona Kelly Clarksonin kanssa R.E.M.-klassikon Everybody Hurts.

P!nkin seitsemäs albumi Beautiful Trauma sai julkaisunsa lokakuussa ja se nousi suoraan listaykköseksi niin Yhdysvalloissa kuin Briteissäkin. Ensimmäisellä viikolla albumia myytiin yli 400 tuhatta kappaletta, mikä on P!nkin korkein ensimmäisen viikon myyntimäärä. Beautiful Trauma -albumilla mukana olleita kirjoittajia ovat Max Martin, Shellback, Jack Antonoff, Julia Michaels, Greg Kurstin, busbee sekä Tobias Jesso, Jr. ja lisäksi Eminem tekee vierailun kappaleessa Revenge.
Aloitettuaan uransa vuonna 2000, P!nk on voittanut kolme Grammya, kolme Billboard Music Awardia, kuusi MTV Video Music Awardia ja kaksi MTV Europe Music Awardia. Tuoreimpana palkintona P!nk nappasi MTV VMA –gaalassa arvostetun Video Vanguard –palkinnon, jota vastaanottaessa P!nk piti koko maailmaa koskettaneen puheen. P!nk valittiin myös Billboardin vuoden naiseksi vuonna 2013 ja hän on tunnettu tukija usealle järjestölle kuten Make A Wish Foundation, Autism Speaks, Human Rights Campaign ja No Kid Hungry. Huikeana live-esiintyjänä tunnettu P!nk on myynyt loppuunmyytyjä areenoita ympäri maailman ja ilahduttanut myös keikkailemalla Suomessa.

Katso Beautiful Trauma -video
Katso Beautiful Trauma -liveveto
Promokuvat

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter