Pimeys-yhtye päästää vihdoin tiikerin häkistä -uusi single “Viimeinen mahdollisuus” julkaistiin tänään

Pimeys-yhtye päästää vihdoin tiikerin häkistä -uusi single “Viimeinen mahdollisuus” julkaistiin tänään

02.09.2016 Uutiset Pimeys

Pimeyden keskellä on aina toivoa!
Pimeys-yhtye julkaisee tänään uuden singlen “Viimeinen mahdollsuus”

Suomalaisen rockin suurimpiin lupauksiin kuuluva Pimeys on parhaillaan helsinkiläisessä Finnvox -studiossa viimeistelemässä alkuvuodesta ilmestyvää kolmatta pitkäsoittoaan. Sessioihin on tällä kertaa haettu lisävoimia Lontoosta saakka: ”Levytysstudiossa ovat yhtyeemme kanssa liekehtineet tuottaja Tuomas Ilmavirta (Ultramariini, Matti Johannes Koivu) sekä brittivahvistus, äänittäjä-miksaaja Mikko Gordon (mm. Thom Yorke, Gaz Coombes). Biisien kehittelyssä on ollut mukana myös suomalaisen rockin tuikkivasilmäinen hopeakettu, Riku Mattila (Sielun Veljet, Pyhimys, Ville Valo)”, yhtyeen toinen solisti ja kitaristi Pekka Nisu kertoo ja jatkaa: ”Äänittäjä-miksaaja Mikko Gordon on tuonut raikkaan tuulahduksen työskentelyymme ja uutuuden kimallusta soundiimme. Kappaleiden keskiössä ovat kuitenkin meidän kirjoittamamme tarinat – suuret ja pienet tunteet.”

Uusi single ”Viimeinen mahdollisuus” julkaistiin tänään. ”Kappale kertoo epäonnisen rakkaustarinan, joka sijoittuu tuttuihin maisemiin. Ihminen ei voi omistaa toista, eivätkä asiat pysy paikoillaan pitämällä. Pimeyden keskellä on kuitenkin aina toivoa”, Nisu toteaa.

Yhtyeen kolmas, vielä nimeämätön albumi julkaistaan heti alkuvuodesta 2017. ”Levyä on valmisteltu pitkään ja suurella rakkaudella. Tiikeri on pidetty häkissä, eikä keikkoja ole tehty. Siksi olemmekin niin innoissamme, että pitkä radiohiljaisuus päättyy ja saamme jakaa tämän ensimmäisen uuden kappaleen kuultavaksenne!”, Nisu iloitsee.

Pimeyden edellinen levy ”Aika tihentyy” nosti yhtyeen yhdeksi kiinnostavimmista suomalaisyhtyeistä. Useammalla kappaleella radioaallot vallanneen albumin myötä yhtye kiersi ahkerasti Suomea kesän huipentuessa kaikkien suurimpien festivaalien lavoille. Pimeys on rockyhtye, joka soundaa siltä, miltä rockyhtyeen vuonna 2016 kuuluukin soundata.

 

Facebook: www.facebook.com/Pimeysyhtye

Instagram: www.instagram.com/pimeysyhtye

Spotify: open.spotify.com/artist/Pimeys

Musiikkivideot: www.youtube.com/Pimeys

Kotisivut: www.pimeysmusiikki.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter