Pimeyden uudella musiikkivideolla “Loista kuin tähti” mukana fanit

Pimeyden uudella musiikkivideolla “Loista kuin tähti” mukana fanit

16.03.2017 Uutiset Pimeys

Uuden albumin ”Silkkitie” helmikuussa julkaissut Pimeys innoitti fanit mukaan musiikkivideon tekoon. Yhtye pyysi fanejaan tarttumaan kappaleen ”Loista kuin tähti” lempikohtaan kuvin tai videoin.

KATSO UUSI VIDEO ”LOISTA KUIN TÄHTI” TÄÄLTÄ: https://youtu.be/qyc0aZg6Jqg

Uuden albumin ”Silkkitie” helmikuussa julkaissut Pimeys innoitti fanit mukaan musiikkivideon tekoon. Yhtye pyysi fanejaan tarttumaan kappaleen ”Loista kuin tähti” lempikohtaan kuvin tai videoin. Katso klipeistä koostettu valmis video täältä https://youtu.be/qyc0aZg6Jqg.

Soundin kannessakin komeilleen Pimeyden uusi albumi ”Silkkitie” on saanut vähintään loistavia arvioita eri kriitikoilta.

Pimeyden uutuus voi hyvinkin olla kuluvan vuoden uljain suomenkielinen pop-albumi. Ennen kaikkea Silkkitie palkitsee koko mitassaan. Se vie kuulijansa matkalle, jossa on elämän riemua ja rakkauden raastavuutta, viettelevää vauhdikkuutta ja pysäyttävää pohdiskelevuutta.” (Jarkko Jokelainen / Helsingin Sanomat)

Pimeyden kolmannella levyllä yhtyeen laulelmallinen ja maaläheinen musiikki on uudistettu onnistuneesti. Esimerkiksi Ollaan hiljaa -kappale alkaa kuin Depeche mode konsanaan, mutta kasvaa muhevan twang-kitaran kuljettamaksi preeriaballadiksi.” (Mikko Aaltonen / Me Naiset)

Silkkitie on Pimeyden ensimmäinen kokonaisuus, josta ei haluaisi ottaa yhtään osaa pois. Osumatarkkuus on sitä luokkaa, että onnistumista voi mitata lähinnä kylmien väreiden määrässä. Parinkymmenen toiston jälkeen voi silti huokaista, että pelko ensi-ihastuksen hiipumisesta oli taas turha.” (Pietari Raekallio / Desibeli.net)

Pimeyden lumon voi summata kappaleen Anna muiden kantaa säepariin mulla oli juustonaksuja suussa / ja muutit mun sydämeen asumaan. Siinä on rinnan suolaa, rasvaa ja iskelmän sokeria, ja se toimii, koska Ryan Adamsin, Frank Oceanin tai Justin Bieberin on mahdotonta kuvitella laulavan rakastumisesta taffeljäämien tuoksuja sormissaan.” (Samuli Knuuti / Image)


Tulevia keikkoja (lisäyksiä tulossa pitkin kevättä):

La 18.3. Lahti, Torvi

Pe 31.03. Tampere, Olympia

Pe 19.04. Helsinki, G-livelab

Pe 05.05. Hämeenlinna, Suisto-klubi

La 10.06. Helsinki, Sideways

Pe 23.06. Tba

La 24.06. Tba

Pe 14.07. Tba

Pe 18.08. Tba

La 19.08. Tba

 

Facebook: www.facebook.com/Pimeysyhtye

Instagram: www.instagram.com/pimeysyhtye

Spotify: open.spotify.com/artist/Pimeys

Musiikkivideot: www.youtube.com/Pimeys

Kotisivut: www.pimeysmusiikki.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter