Pariisin Keväältä uutta musiikkia ja kehotus soittaa äidille

Pariisin Keväältä uutta musiikkia ja kehotus soittaa äidille

Pariisin Kevät julkaisi tänään uuden singlen Hei mä soitan sulle ihan kohta. Kappale on Arto Tuunelan sanoittama ja säveltämä.

Tuunela: ”Usein jengi vastaa ihan hirveen tylysti puhelimeen, jos niille soitetaan huonoon aikaan – ihan kuin se olis sen soittajan vika. Anna vähän enemmän. Miksei sitä vois ilmottaa ihan vaikka laulaen, että soitan sulle kohta takas? Jäis parempi mieli kaikille. Tää biisi vois kaiken muun ohella auttaa myös tähän nyky-yhteiskunnan suhteellisen vähäpätöiseltä vaikuttavaan vitsaukseen.”

Ja hei, muista soittaa sun äidille.

Pariisin Kevät julkaisee kuudennen albuminsa 3. helmikuuta 2017. Vielä nimeämättömän pitkäsoiton julkaisua juhlistetaan Helsingin The Circuksessa samana päivänä levynjulkkarikeikalla. Liput tulevat myyntiin maanantaina 3.10. klo 9.00.

Elokuussa Helsingin Tavastia-klubin ennakkoon loppuunmyynyt bändi keikkailee tänä syksynä vielä neljän keikan verran Lahdessa, Jyväskylässä, Tampereella ja Seinäjoella.

Tänä vuonna useita Emma-ehdokkuuksia keränneelle Pariisin Keväälle sateli alkuvuodesta kerralla useampiakin jalometalleja: yhtyeen vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi Meteoriitti sekä vuonna 2013 julkaistu Jossain on tie ulos ovat ylittäneet kultalevyrajan, menestysalbumit Astronautti (2010) sekä Kaikki on satua (2012) ovat myyneet platinaa. Pariisin Kevät on julkaissut yhteensä viisi albumia, joista viimeisin Musta laatikko ilmestyi keväällä 2015.

Hei mä soitan sulle ihan kohta -single:

Spotify: http://spoti.fi/2dr9pvB
iTunes: http://apple.co/2dejgIx
Deezer: http://bit.ly/2cFpCBy

Keikat:

30.09. Finlandia-klubi, Lahti
01.10. Freetime, Jyväskylä
06.10. Hämeenkadun Appro, Pakkahuone , Tampere
22.10. Rytmikorjaamo, Seinäjoki