Paluuta tekevä Lassi Valtonen julkaisee uutta musiikkia

Paluuta tekevä Lassi Valtonen julkaisee uutta musiikkia

12.08.2016 Uutiset Lassi Valtonen

Viiden vuoden levytystauko katkeaa kahden viikon päästä julkaistavaan “Kasvottomat päivät” -albumiin. Uusi single “Piru istuu olkapäällä” julkaistiin tänään.

Kuuntele: http://bit.ly/Piruistuuolkapäällä_Spotify

Viisi vuotta levytystaukoa viettänyt Lassi Valtonen tekee paluun perjantaina 26.8. julkaistavalla kakkosalbumilla Kasvottomat päivät. Levyä edeltää nyt julkaistava toinen singlepoiminto Piru istuu olkapäällä. Valtosen mukaan uusi single ”kertoo ajatuksista, jotka yrittää hiipiä pääkoppaan aina iltasella. Ajatuksista, jotka houkuttelee pahoille teille.”

Joutsenosta kotoisin oleva, mutta nykyään Tampereella majaileva Valtonen tuli tutuksi koko kansalle vuoden 2011 Idols-ohjelman ujona ja hurmaavana tulkitsijana, joka jätti ennakkosuosikin asemassa kilpailun kesken omasta tahdostaan. Valtosen kultaa myynyt debyyttilevy Kukin tyylillään julkaistiin samana vuonna.

Levytystauon aikana Valtonen on biisien kirjoittamisen ja satunnaisen keikkailun lisäksi kouluttautunut oppisopimuksella kokiksi. Uudella, tuottaja Erno Laitisen kanssa tehdyllä albumilla kuultavat kappaleet ovat kaikki Lassin omaa käsialaa. Levyltä on julkaistu aiemmin jo yksi,  toukokuun lopussa ilmestynyt Naapurin tyttö – single.

Valtosen mukaan Kasvottomat päivät -albumi on tyyliltään melko erilainen kuin akustinen ja tunnelmaltaan rauhallinen debyyttilevy. ”Siihen vaikuttaa toki sekin, että nyt kaikki levyn kappaleet on peräisin meikäläisen kynästä.  Jos sitä jotenkin pitää kuvailla, niin olkoon sitten vaikka rockin, grungen ja folkin sekoitusta. Mihin sitä koira karvoistaan pääsisi”, Valtonen nauraa.

https://www.facebook.com/LassiValtonen

http://www.sonymusic.fi

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/lassi-valtonen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter