Välillä tuntuu että ihmisillä on parisuhteita, mutta seurustelukumppani ei sovellu kiiltokuvatäydelliseen somefiidiin”  pohtii kiehtova tulokaspoppari Pihlaja.

 Flippaan ja Laastareita –biiseillään pinnalle nousut Pihlaja ruotii kappaleillaan nuorten aikuisten ongelmia ja ilmiöitä. Aaveet-biisillä kuullaan tarina orastavasta seurustelusuhteesta, jossa ihmetellään miksi seurustelua ei voi näyttää julkisesti. Pihlajan oli helppo kirjoittaa aiheesta, sillä hän on huomannut itse olleensa sekä salailijana että salattavana osapuolena: 

Varsinkin somemaailma saattaa vääristää parisuhteita oudoilla tavoilla. On niitä jotka eivät hiisku omista jutuista mitään ja piilottelevat toista, mutta on myös niitä jotka maalaavat seurusteluhehkuttelulla ihan utopistisia kuvia parisuhteesta. Tosin jos parisuhteen tila määritetään somen perusteella, taidetaan olla jo aika metsässä. Some kiehtoo ja toimii kullanarvoisena työvälineenä, mutta on myös monella tapaa myrkyllinen. Päivä päivältä herään tähän ajatukseen vahvemmin.”

Supersuosittu räppäri Adi L Hasla tarjoaa biisillä myös oman puheenvuoronsa:
Oltiin Adin kanssa Lappeenrannassa samalla keikalla. Heitettiin jatkoilla idea ilmoille että tulisko Adi fiittaamaan Aaveet-biisiin ja hän tuli mielellään. Idea pysyi vielä jatkojenkin jälkeen ja Adi löysi heti biisin punaisen langan. Kappaleellä hän ikäänkuin vastaa mulle.” Pihlaja kertoo.

Kuuntele kappale Spotifysta: http://bit.ly/Pihlaja_Aaveet

SOME
https://www.facebook.com/pihlajaofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCdJIEWvKSKbgstcxX3NgYbQ
https://www.instagram.com/pihlajatitta/

PROMOKUVAT
http://www.sonymusic.fi/artist/pihlaja/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter