Norjalainen popsensaatio Marcus & Martinus vihdoin Suomeen

Norjalainen popsensaatio Marcus & Martinus vihdoin Suomeen

Marcus & Martinus esiintyy Elämä Lapselle –konsertissa 14. syyskuuta

Norjalainen teinipopsensaatio, kaksoisveljet Marcus & Martinus saapuvat vihdoin Suomeen. Fanien iloksi pojat esiintyvät 14. syyskuuta Elämä Lapselle –konsertissa, Espoon Metro Areenalla.

Marcus & Martinus ovat vasta 14-vuotiaita, mutta ovat saavuttaneet jo paljon. Marcus & Martinus ovat tällä hetkellä Norjan suosituimmat artistit ja heidän debyyttialbuminsa ”Hei” on myynyt norjassa platinaa sekä pysytellyt albumilistalla jo yli 50 viikkoa. Heidän singlensä on ylittänyt platina- ja tuplaplatinarajat ja niitä on streamattu yli 20 miljoonaa kertaa. Poikien ensimmäinen iso areenakonsertti Oslon Spektrum Areenalla myytiin loppuun vajaassa kahdessa tunnissa, mihin ei aiemmin muu norjalaisartisti ole kyennyt.

”Hei” –debyyttialbumin kappaleet ovat norjaksi, mutta jatkuvasti kasvavan ulkomaansuosion takia kieli on vaihtunut englanniksi ja neljä singleä löytyy jo Spotifysta.Suosituimmat niistä ovat ”Girls” feat. Madcon ja ”Light It Up” feat. Samantha J.  ”Girls” musavideota on katsottu youTubessa jo lähes 10 miljoonaa kertaa.

Marcus & Martinus ovat myös Ruotsissa ilmiö ja aiheuttaneet vierailuillaan hysteriaa ja kaaosta. He ovat esiintyneet siellä isoimmissa tv-ohjelmissa ja helmikuussa on tiedossa iso areena Tukholman Globe –areenalla.

Suomessa Marcus & Martinus –faneja on jo paljon ja yhteistyötä on tehty myös musarintamalla. Suomalainen nuori DJ-tähti Alex Mattson on tehnyt ”Girls” hitistä remixin, kuuntele tästä

Elämä Lapselle -kampanjan avulla autetaan lapsipotilaita Suomessa. Tukea ohjataan niin lastenklinikoiden laitehankintoihin, potilasviihtyvyyteen, lastentautien tutkimukseen kuin mielenterveystyöhönkin. Toiminnan ulottuvuus on valtakunnallinen avun suuntautuessa lastenklinikoille ympäri Suomen. Elämä Lapselle on myös upea elämys monelle lastenklinikoiden potilaalle, jotka pääsevät seuraamaan konserttia Metro Areenalle.

Katso “Girls” musavideo tästä https://www.youtube.com/watch?v=_j5KR28qtsI

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter