Nopsajalka nostaa arjen yläpuolelle uudella EP:llä ”Armada”

Nopsajalka nostaa arjen yläpuolelle uudella EP:llä ”Armada”

25.11.2016 Uutiset Nopsajalka

EP sisältää uuden singlen ”Aalto” sekä aiemmin julkaistut singlet ”Nosta mua” ja ”Tulta”
”Nosta mua” on streamannut lähes platinaa

Nopsajalka julkaisee tänään uuden EP:n ”Armada”, joka sisältää uuden singlen ”Aalto” sekä aiemmin julkaistut singlet ”Nosta mua” ja ”Tulta”. EP:n ensimmäinen single ”Nosta mua” on streamannut lähes platinaa ja oli yksi kesän pitkäkestoisimmista hiteistä. Uudella EP:llä Nopsajalka siirtyy edellisten levyjen orgaanisemmasta soundista kohti tulevaisuutta modernin elektronisen musiikin pariin.

Uusi single ”Aalto” syntyi nopeassa inspiraation puuskassa:

”Tein biisiä ensin himassa yhtenä sunnuntaipäivänä.  Olin mietiskellyt omaa uraa ja elämää ja yhtäkkiä tuli oivallus,  että kaikki on itse asiassa todella hyvin. Ja että kaikki varmaan tulee menemään jatkossakin ihan hyvin. Tuli niin vahva fiilis biisistä, että piti lähteä samantien studiolle äänittämään. Aalto kuvaa sitä, että elämä kulkee sykleissä ja hyvät asiat ruokkivat lisää hyviä asioita”, Nopsajalka kuvailee.

Nopsajalka vastaa Armada-EP:n tuotannosta masterointia lukuunottamatta täysin itse. Nopsajalka on säveltänyt, sanoittanut, sovittanut, tuottanut, äänittänyt, miksannut, soittanut ja laulanut kaiken 5 kappaleen kokonaisuudella:

”Armada koostui erillisistä biiseistä, joille löytyi yhdistävä soundi. Lopulta EP:stä tuli ehein kokonaisuus mitä oon tehnyt. EP on täynnä väriä, elämäniloa, seksuaalisuutta ja positiivista elämänasennetta.”

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut lukuisia radio- ja Spotify-hittejä. Nopsajalan soolohitteihin kuuluvat ”Nosta mua”, ”Lupaan olla”, ”Seuraava feat. Erin” ja ”Nautintoo”. Elokuun riveissä on syntynyt mm. hitit ”Soutaa huopaa”, ”Saatilla”, ”Tänään lähtee” ja ”Valvoo”.

Kuuntele ”Armada-EP”: https://lnk.to/NopsajalkaArmada

https://www.instagram.com/nopsajalka/

www.facebook.com/nopsajalkaofficial

 

Keikat:

25.11.2016        Amarillo, Lahti

03.12.2016        Nightclub Teatro, Heinola

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter