Mira Luoti julkaisi uuden singlen – ”Seinän läpi” on laulu päättäväisyydestä ja peräänantamattomuudesta

Mira Luoti julkaisi uuden singlen – ”Seinän läpi” on laulu päättäväisyydestä ja peräänantamattomuudesta

29.11.2017 Uutiset Mira Luoti

”Jokaiselle tulee niitä fiiliksiä että vitsi mä oon paska enkä onnistu missään ja oon ihan surkee. Mutta toisaalta se on vaan ajatus minkä voi heittää pois ja päättää että musta on mihin vaan”

Kuuntele ”Seinän läpi” tästä: https://lnk.to/Seinan-lapi

Mira Luoti julkaisee tänään 29.11. uuden singlen ”Seinän läpi”, joka on jatkoa ”Meikkaava messias” -voimalaululle sekä Napapiirin Sankarit 3 -elokuvan tunnuskappaleelle ”Menolippu”. Kappale on ylistyslaulu päättäväisyydelle ja peräänantamattomuudelle.

Sillä miten ajattelee asioita, on ihan uskomaton voima. Jos haluaa jotain oikein lujasti ja uskoo siihen ihan satasella, niin ei muuta kuin sitä unelmaa kohti vaan! Jokaiselle tulee niitä fiiliksiä että vitsi mä oon paska enkä onnistu missään ja oon ihan surkee. Mutta toisaalta se on vaan ajatus minkä voi heittää pois ja päättää että musta on mihin vaan. Seinän läpi on biisi kaikille, ketkä tekee päätöksen mennä kohti unelmia”, kuvailee Mira Luoti.

Mira Luodin syyskuussa 2016 julkaistu debyyttialbumi ”Tunnelivisio” sai Emma-ehdokkuuden Vuoden Rockalbumi -kategoriassa. Albumilta julkaistiin singlet ”Pinnan alla”, ”Puhu mulle hulluudesta”, ”Lähiölaulu” sekä ”Sitä tipahtaa pimeyteen”. Albumi keräsi ylistäviä arvioita, joissa kiiteltiin henkilökohtaisesta ja artistin kuuloisesta otteesta.

Vuonna 2018 Mira Luoti tulee julkaisemaan uutta materiaalia ja jatkaa keikkailua uuden naismuusikoista koostuvan bändinsä kanssa. Miran uudessa yhtyeessä soittaa mm. Tiktakista, Indicasta, Wrecking Queensistä ja Astrid Swanin yhtyeestä tuttuja muusikoita.

”Seinän läpi”: https://lnk.to/Seinan-lapi

https://www.facebook.com/MiraLuotiOfficial/
https://www.instagram.com/miraluoti/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter