Kuuntele tänään julkaistava Anna Mennä Anna –single tästä!

Kahdella platina- ja kuudella kultalevyllä palkittu Mikko Kuustonen julkaisee maaliskuussa uuden sooloalbumin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uutta materiaalia alkoi taas syntyä viime kesänä kuvatun Vain Elämää –ohjelman jälkeen ja studioon vahvana tarinankertojana tunnetuksi tullut mies oli valmis loppuvuodesta. Nyt tuottaja Aki Sihvosen johdolla tehty albumi alkaa olla valmis. Levyn ensimmäisenä singlenä julkaistaan tänään tarttuva Anna Mennä Anna -kappale.  Kappaleessa kuuluu niin Mikon pitkäaikainen kokemus artistina kuin into uuden äärellä. Kappaleen intensiivinen tunnelma ja tarinan kuljetus on Kuustosta parhaimmillaan ja soundimaailmaltaan biisi on päivittynyt juuri sopivasti 2010-luvulle. Oman lisänsä musiikin hehkuun tuo Mikon uusi bändi: Riku Karvonen ( kitara), Pauli Halme (kitara), Juha Kuoppala (koskettimet), Jaakko Kämäräinen (basso), Mikko Kaakkurinniemi (rummut) ja Mirkka Paajanen (taustalaulu). Koko albumi julkaistaan 3.3.2017.

Mikko Kuustonen kevään 2017 konsertit

Uuden levyn lisäksi Mikko Kuustonen tekee paluun konserttilavoille. Karismaattinen esiintyjä starttaa konserttisalikiertueensa uuden bändinsä kanssa  Järvenpäästä maaliskuun 8. päivä. Kevään kaikki konsertit löytyvät alta:

ke 8.3. Järvenpää-talo, Järvenpää
pe 10.3. Hyvinkääsali, Hyvinkää
la 11.3. Verkatehdas, Hämeenlinna
ti 14.3. Tampere-talo, Tampere
ke 15.3. Sibeliustalo, Lahti
to 16.3. Jyväskylän Paviljonki, Jyväskylä
su 19.3. Kuopion Musiikkikeskus, Kuopio
ti 21.3. Savoy-teatteri, Helsinki
ke 22.3. Savoy-teatteri, Helsinki
la 25.3. Logomo, Turku

Mikko Kuustonen (s. 4.3.1960) on helsinkiläinen lauluntekijä, esiintyvä artisti ja tv-persoona. Hän on julkaissut 13 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä. 1970-luvun lopussa alkaneen uransa aikana Mikko Kuustonen on palkittu mm. Kultainen Venla- ja Emma-tunnustuksilla,  Itsenäisyyden Juhlarahaston kunniapalkinnolla ja Juha Vainio rahaston sanoittajapalkinnolla. Hänen albumeistaan kuusi on ylittänyt kultalevyrajan ja kaksi myynyt platinaa. Mikko Kuustosen tunnetuimpia kappaleita ovat “Aurora”, “Taivas varjele”, “Kaktusviinaa” ja “Enkelit lentää sun uniin”. Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Lisäksi mies on toiminut YK:n hyväntahdon lähettiläänä vuodesta 1998.

www.mikkokuustonen.fi

Kuvat:

Mikko Kuustonen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter