MAAILMAN ENSIMMÄINEN MARCUS & MARTINUS POP-UP STORE HELSINKIIN

MAAILMAN ENSIMMÄINEN MARCUS & MARTINUS POP-UP STORE HELSINKIIN

Supersuositut poptähdet saapuvat Helsinkiin viikon päästä
Nimmarikeikka Pop-Up Storessa perjantaina klo 15:00
Uusi albumi Moments julkaistaan perjantaina 17.11

Supersuositut norjalaiset poptähdet Marcus & Martinus saapuvat Helsinkiin ensi viikon lopussa. Pojat juhlistavat uuden Moments –albumin julkaisua perjantaina 17.marraskuuta ja lauantaina he esiintyvät loppuunmyydylle Hartwall Arenalle.

Fanien iloksi Helsingin keskustan kauppakeskus Forumiin avataan maailman ensimmäinen Marcus & Martinus pop-up kauppa, jossa on tarjolla M&M –tuotteita, joita ei ole muualla myynnissä. Kaupan yhteydessä olevassa faniloungessa voi myös valmistautua keikkaan kuuntelemalla uutta levyä ja tavata muita M&M faneja. Kaupassa on mahdollisuus tavata myös Marcus & Martinus nimmarikeikan merkeissä perjantaina klo 15. Pop-up Store sijaitsee Forumin 0-kerroksessa ja on avoinna TO-PE 12 – 18 ja LA 10-16.

Marcus & Martinuksen uusi keikka helmikuussa Hartwall Arenalla

15-vuotta täyttäneet kaksospojat Marcus ja Martinus ovat kotimaansa Norjan lisäksi huippusuosittuja Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Kuten muissakin pohjoismaissa, poikien ensimmäinen iso Suomen areenakeikka myytiin loppuun 10 minuutissa. Uusi areenakeikka julkistettiin vastikään ja pojat saapuvat fanien iloksi takaisin Hartwall Arenalle ystävänpäivänä 14.helmikuuta. Liput ovat myyneet vauhdilla mutta niitä on tällä hetkellä vielä saatavilla.

Pohjoismaiden lisäksi myös muualla Euroopassa fanimäärät ovat kovassa kasvussa ja pojat ovatkin tehneet ensimmäiset vierailunsa Saksaan, Itävaltaan, Hollantiin, Puolaan ja Kreikkaan. Ensi vuoden Moments –kiertue yltää pohjoismaiden lisäksi Saksaan.

Lisätietoja pop-up kaupasta löytyy täältä

Katso uuden One Flight Away singlen video tästä

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter