Kuluneen vuoden aikana Suomen musakentän mielenkiintoisimpien artistien joukkoon noussut Lucas on palannut tänään uudella Sun takii -singlellä. Kappaleella Lucas nostaa esiin rakkauden pimeämpää puolta:

”Sun takii on rakkauslaulu, joka kertoo vähän vaikeammasta rakkaudesta. Siihen liittyy paljon erilaisia pimeitä ajatuksia ja mustaa magiaa. Isossa roolissa on myös menettämisen pelko, joka on mulle hyvin tuttua.” 

Kappaleen taustalta löytyvät platinaa myyneen Kauniita yhdessä ja kultaa myyneen Täydellisen epätäydellinen -singlen tekijät Jurek, Henna Sarriola ja Janne Huttunen.

Biisin sanomaan littyen Lucas jakoi Instagramissaan kuvia rakkaistaan:

”Instassa mä laajensin biisin sanoman rakkauteen yleensä. Mulla on hyvä perhe ja oon siitä kiitollinen, että olen saanut paljon rakkautta. Se antaa voimaa. Se antaa tukea silloin kun on vaikeaa. Se tekee ilosta iloisemman. Instassa mä halusin näyttää mulle tärkeitä ihmisiä, läheisiä, joiden takii tekisin mitä vaan.”

Lucas julkaisi elokuussa omaa nimeä kantavan debyyttialbuminsa, joka rikkoi samantien kultarajan. Albumilta löytyvät kultaa myyneet singlet Täydellisen epätäydellinen ja 101 prosenttia feat Vilma Alina sekä platinaa myynyt single Kauniita yhdessä. Listamenestyksen lisäksi Lucas sai ensimmäisen vuoden aikana mahdollisuuden työskennellä Suomen parhaiden tuottajien ja biisintekijöiden kanssa, minkä myötä Lucasin oma urbaani soulpoptyyli on kirkastunut. Lisäksi Lucasin livekunto on noussut nopeasti Suomen eniten keikkailevien artistien tasolle lähes 50 keikan myötä.

Nuoresta iästään huolimatta Lucas on tehnyt musiikkia jo useamman vuoden. Kaikki alkoi, kun Lucasin musiikinopettaja huomasi nuoren miehen lahjakkuuden ja antoi hänelle luvan harjoitella musiikkiluokassa välitunneilla. Sattumalta eräänä päivänä tuottaja Milos Rosas käveli luokan ohi ja vakuuttui Lucasin laulu- ja soittotaidoista. Yhteistyö alkoi samantien ja biisejä Sonic Pump Studioilla on kirjoitettu yhdessä toisen tuottajan Janne Huttusen kanssa jo useamman vuoden ajan.

Kuuntele Sun takii: http://bit.ly/LucasSpotify
Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/ 
Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter