Viimeisen vuoden ajan Suomen musiikkikentässä ihastuttanut 17-vuotias Lucas on julkaissut tänään omaa nimeä kantavan debyyttialbuminsa. Albumin julkaisun lisäksi nuorella artistilla on enemmänkin aihetta juhlaan, sillä Lucas-albumi rikkoi samantien kultarajan.

Lucas kommentoi onnellisena:

En olisi todellakaan viime vuonna uskonut, että mun eka albumi tulee menemään kultaan. Kaikki on tapahtunut nopeasti ja on ollut tosi hauskaa. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet! On ollut mahtavaa tavata teitä keikoilla ja nähdä instassa, että tykkäätte biiseistä.”

Lucas-albumilta löytyy muun muassa lähes tasan vuosi sitten julkaistu debyyttisingle Aurinkoo, platinaa myynyt single Kauniita yhdessä, kultarajan rikkoneet singlet Täydellisen epätäydellinen ja 101 prosenttia sekä tuorein, fanien keikkasuosikiksi noussut single Jäätyy.

Albumin muista biiseistä Lucas paljastaa:

Kaikki biisit on todella erilaisia. Jotkut on enemmän bileisiin ja jotkut hyvin rock-henkisiä. Ja tietysti myös perinteisiä rakkauslauluja.Työstettiin tätä albumia tosi pitkään. Oikeastaan sen tekeminen alkoi, kun menin ekaa kertaa studioon, kun olin neljätoista”

Debyyttialbumin levynjulkkaribileet järjestetään Helsingin Forum-kauppakeskuksessa lauantaina 27. elokuuta. Kello 17 alkaen Lucas vetää minikeikan ja jakaa nimmareita faneilleen. Lavalle nousevat myös suuressa nosteessa olevat nuoret artistit Alex Mattson ja Arttu Lindeman.

Virallinen levynjulkaisukeikka järjestetään Helsingin Nosturilla 24.9. Lisätiedot: http://bit.ly/levynjulkkarit

Nuoresta iästään huolimatta Lucas on tehnyt musiikkia jo useamman vuoden. Kaikki alkoi, kun Lucasin musiikinopettaja huomasi nuoren miehen lahjakkuuden ja antoi hänelle luvan harjoitella musiikkiluokassa välitunneilla. Sattumalta eräänä päivänä tuottaja Milos Rosas käveli luokan ohi ja vakuuttui Lucasin laulu- ja soittotaidoista. Yhteistyö alkoi samantien ja biisejä Sonic Pump Studioilla on kirjoitettu yhdessä toisen tuottajan Janne Huttusen kanssa jo useamman vuoden ajan. Tulevaisuudesta Lucas paljastaa, että hän on jo studiossa tekemässä kappaleita kakkosalbumilleen.

Kuuntele Lucas-albumia Spotifyssa: http://bit.ly/LucasSpotify

Kauniita yhdessä -musavideo: http://smarturl.it/LucasTEvideo

Täydellisen epätäydellinen -musavideo: http://smarturl.it/LucasTEvideo

Seuraa Lucasta:

https://instagram.com/lucaszmusic

https://www.facebook.com/lucaszmusic

http://www.lucaszmusic.com/

Snapchat: Lucaszmusic

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter