Hiteillään Täydellisen epätäydellinen, Kauniita yhdessä ja 101 prosenttia valloittaneen Lucasin seuraava single on 16. elokuuta julkaistava Jäätyy, joka esittelee pian ilmestyvän debyyttialbumin monipuolisuutta. Kappale on noussut kesän keikoilla yhdeksi fanien suosikiksi ja Lucas itse kertoo kappaleesta seuraavaa:

Jäätyy on tosi hauska vetää keikoilla, fanit lähtee aina messiin ja siitä onkin tullut vähän niinkuin yhteisbiisi.Se kertoo ihastumisesta, siitä tunteesta kun on ihan fiiliksissä toisesta. Jäätyy on se tunne, joka tulee ennen kuin rakastuu. Näkee jonkun ja se on niin upea tai ihana, että jäätyy siihen paikkaan ja sanat menee solmuun.”

Fanit eivät todellakaan jäädy keikoilla biisin soidessa, katso klippi Linnanmäen keikalta tästä: http://bit.ly/LucasLinnanmäki

Seuraavan kerran singlen pääsee kuulemaan livenä viikonloppuna Simerockissa Rovaniemellä, Aurafesteillä Turussa sekä Tubeconissa Helsingissä.

26.elokuuta julkaistavan debyyttialbumin levynjulkkaribileet järjestetään Helsingin Forum-kauppakeskuksessa lauantaina 27. elokuuta. Kello 17 alkaen Lucas vetää minikeikan ja jakaa nimmareita faneilleen. Lavalle nousevat myös suuressa nosteessa olevat nuoret tähdet Alex Mattson ja Arttu Lindeman. Tapahtumaan on vapaa pääsy, katso lisätiedot: http://bit.ly/LucasLevynjulkkaribileet

Virallinen levynjulkaisukeikka järjestetään Helsingin Nosturilla 24.9. Lisätiedot: http://bit.ly/levynjulkkarit

 

Kuuntele Lucasia Spotifyssa: http://bit.ly/LucasSpotify

Seuraa Lucasta:

https://instagram.com/lucaszmusic

https://www.facebook.com/lucaszmusic

http://www.lucaszmusic.com/

Snapchat: Lucaszmusic

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter