Debyyttialbuminsa loppukuusta julkaiseva Lucas antaa vielä yhden maistiaisen albumistaan ja julkaisee singlen Jäätyy tänään. Kappale on noussut kesän keikoilla yhdeksi fanien suosikiksi ja Lucas itse kertoo kappaleesta seuraavaa:

Jäätyy on tosi hauska vetää keikoilla, fanit lähtee aina messiin ja siitä onkin tullut vähän niinkuin yhteisbiisi.Se kertoo ihastumisesta, siitä tunteesta kun on ihan fiiliksissä toisesta. Jäätyy on se tunne, joka tulee ennen kuin rakastuu. Näkee jonkun ja se on niin upea tai ihana, että jäätyy siihen paikkaan ja sanat menee solmuun.”

Fanit eivät todellakaan jäädy keikoilla biisin soidessa, katso klippi Linnanmäen keikalta tästä: http://bit.ly/LucasLinnanmäki

Lucasin odotettu debyyttialbumi julkaistaan 26. elokuuta, jolloin tulee lähes tasan vuosi siitä, että Lucasin ensimmäinen single Aurinkoo hurmasi yleisön. Debyyttisinglen lisäksi albumilta löytyvät kultasinglet Täydellisen epätäydellinen ja 101 prosenttia ja platinasingle Kauniita yhdessä.

Albumin muista biiseistä Lucas paljastaa:

Kaikki biisit on todella erilaisia. Jotkut on enemmän bileisiin ja jotkut hyvin rock-henkisiä. Ja tietysti myös perinteisiä rakkauslauluja.Työstettiin tätä albumia tosi pitkään. Oikeastaan sen tekeminen alkoi, kun menin ekaa kertaa studioon, kun olin neljätoista”

Albumin levynjulkkaribileet järjestetään Helsingin Forum-kauppakeskuksessa lauantaina 27. elokuuta. Kello 17 alkaen Lucas vetää minikeikan ja jakaa nimmareita faneilleen. Lavalle nousevat myös suuressa nosteessa olevat nuoret tähdet Alex Mattson ja Arttu Lindeman. Tapahtumaan on vapaa pääsy, katso lisätiedot: http://bit.ly/LucasLevynjulkkaribileet

Virallinen levynjulkaisukeikka järjestetään Helsingin Nosturilla 24.9. Lisätiedot: http://bit.ly/levynjulkkarit

 

Kuuntele Jäätyy Spotifyssa: http://bit.ly/LucasSpotify

Seuraa Lucasta:

https://instagram.com/lucaszmusic

https://www.facebook.com/lucaszmusic

http://www.lucaszmusic.com/

Snapchat: Lucaszmusic

 

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter