Tänään Lucasin syntymäpäivän kruunaa uuden singlen julkaisu – kuuntele 101 prosenttia feat Vilma Alina

Tänään 17-vuotis syntymäpäiväänsä viettävä Lucas juhlistaa samalla myös neljännen singlensä julkaisua. Uusi single on nimeltään 101 prosenttia ja mukana kappaleella feattaa biisileirillä tavattu Vilma Alina. Kappale on jatkoa kultaa myyneille singleille Täydellisen epätäydellinen ja Kauniita yhdessä.

101 prosenttia kertoo siitä, että kun ollaan yhdessä, niin on myös aikaa toiselle, eikä mietitä mitä muut ajattelee. Tää biisi kertoo myös kesästä, jolloin ollaan vapaita ja ehditään olla yhdessä”, Lucas kuvailee kappaleen tunnelmia. ”101 prosenttia on myös tavallaan jatkoa edellisille sinkuille, joissa ollaan oltu vaan ihastuneita, mutta syystä tai toisesta ei vielä yhdessä. Nyt ne on sit saaneet toisensa.”

Lucasin odotettu debyyttialbumi julkaistaan 26. elokuuta, jolloin tulee lähes tasan vuosi siitä, että Lucasin ensimmäinen single Aurinkoo hurmasi yleisön. Debyyttisinglen lisäksi albumilta löytyy kultaa myyneet singlet Täydellisen epätäydellinen ja Kauniita yhdessä sekä uusi single 101 prosenttia. Albumin muista biiseistä Lucas paljastaa:

Kaikki biisit on todella erilaisia. Jotkut on enemmän bileisiin ja jotkut hyvin rock-henkisiä. Ja tietysti myös perinteisiä rakkauslauluja.Työstettiin tätä albumia tosi pitkään. Oikeastaan sen tekeminen alkoi, kun menin ekaa kertaa studioon, kun olin neljätoista”

Lucasin uusia biisejä pääsee kuulemaan tänä kesänä ympäri Suomea, kun Lucas keikkailee bändinsä kanssa muun muassa Turun Aurafesteillä, Oulun Qstockissa, Rovaniemen Simerockissa ja YleX Popin etkoilla Lahdessa.

On ollut tosi kivaa keikkailla. Yllätti miten jengi on messissä ja ne jo osaa sanat. Kiva myös tavata faneja muissa kaupungeissa”, Lucas fiilistelee.

Kuuntele uusi single 101 prosenttia: http://bit.ly/LucasSpotify

Seuraa Lucasta:

https://instagram.com/lucaszmusic

https://www.facebook.com/lucaszmusic

http://www.lucaszmusic.com/

Snapchat: Lucaszmusic

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter