Lucas julkaisi alle viikko sitten 17-vuotis syntymäpäivänään 31. toukokuuta uuden singlensä 101 prosenttia feat Vilma Alina, joka on tänään noussut Suomen kymmenen striimatuimman kappaleen joukkoon. 101 prosenttia on jatkoa kultaa myyneille singleille Täydellisen epätäydellinen ja Kauniita yhdessä. Myös Kauniita yhdessä –single nousi Spotifyssa sijalle 6 ja oli top10:ssä yli kaksi viikkoa.

Viikonloppuna Lucas ja Vilma Alina esittivät kappaleen ensimmäistä kertaa yhdessä livenä Hämeenlinnassa. Katso klippi tästä: http://bit.ly/1Pe09qW

101 prosenttia kertoo siitä, että kun ollaan yhdessä, niin on myös aikaa toiselle, eikä mietitä mitä muut ajattelee. Tää biisi kertoo myös kesästä, jolloin ollaan vapaita ja ehditään olla yhdessä”, Lucas kuvailee kappaleen tunnelmia. ”101 prosenttia on myös tavallaan jatkoa edellisille sinkuille, joissa ollaan oltu vaan ihastuneita, mutta syystä tai toisesta ei vielä yhdessä. Nyt ne on sit saaneet toisensa.”

Lucasin odotettu debyyttialbumi julkaistaan 26. elokuuta, jolloin tulee lähes tasan vuosi siitä, että Lucasin ensimmäinen single Aurinkoo hurmasi yleisön. Debyyttisinglen lisäksi albumilta löytyy kultaa myyneet singlet Täydellisen epätäydellinen ja Kauniita yhdessä sekä uusi single 101 prosenttia. Albumin muista biiseistä Lucas paljastaa:

Kaikki biisit on todella erilaisia. Jotkut on enemmän bileisiin ja jotkut hyvin rock-henkisiä. Ja tietysti myös perinteisiä rakkauslauluja.Työstettiin tätä albumia tosi pitkään. Oikeastaan sen tekeminen alkoi, kun menin ekaa kertaa studioon, kun olin neljätoista”

Kuuntele uusi single 101 prosenttia: http://bit.ly/LucasSpotify

Seuraa Lucasta:

https://instagram.com/lucaszmusic

https://www.facebook.com/lucaszmusic

http://www.lucaszmusic.com/

Snapchat: Lucaszmusic

 

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter