Täydellisen epätäydellinen ja Kauniita yhdessä –singleillä kultaa myynyt Lucas julkaisee uuden singlensä 101 prosenttia 17-vuotis syntymäpäivänään 31. toukokuuta. Kappaleella feattaa Vilma Alina, jonka kanssa Lucas tapasi biisileirillä.

101 prosenttia kertoo siitä, että kun ollaan yhdessä, niin on myös aikaa toiselle, eikä mietitä mitä muut ajattelee. Tää biisi kertoo myös kesästä, jolloin ollaan vapaita ja ehditään olla yhdessä”, Lucas kuvailee kappaleen tunnelmia.

101 prosenttia on myös tavallaan jatkoa edellisille sinkuille, joissa ollaan oltu vaan ihastuneita, mutta syystä tai toisesta ei vielä yhdessä. Nyt ne on sit saaneet toisensa.”

Bändin kanssa keikkailun aloittanut Lucas kiertää alkavan kesän ympäri Suomea. Lucasin energisen esiintymisen voi päästä näkemään muun muassa Turun Aurafesteillä, Oulun Qstockissa, Rovaniemen Simerockissa ja YleX Popin etkoilla Lahdessa.

On ollut tosi kivaa keikoilla. Yllätti miten jengi on messissä ja ne jo osaa sanat. Kiva myös tavata faneja muissa kaupungeissa”, Lucas fiilistelee.

Elokuussa 2015 debyyttisinglellään Aurinkoo hurmannut Lucas on  nuoresta iästään huolimatta tehnyt musiikkia jo useamman vuoden ajan. Lucasin singlet ovat nauttineet suosiosta niin radiossa kuin Spotifyssa. Spotifyssa Lucas rikkoo kohta 8 miljoonan striimin rajan ja YouTubessa Lucasin videoita on katsottu jo yli 1,5 miljoonaa kertaa.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter