Lucas is bäk! Tänään julkaistava Oh God -sinkku ja musavideo antavat esimakua tulevasta

Lucas is bäk! Tänään julkaistava Oh God -sinkku ja musavideo antavat esimakua tulevasta

07.03.2018 Uutiset Lucas

Lucas-fanien pitkä odotus palkitaan tänään – poppari julkaisee uuden Oh God -nimisen singlen ja musiikkivideon

Kuuntele Oh God: https://lnk.to/oh-god

Katso musiikkivideo: http://bit.ly/oh-god-video

Laulaja-lauluntekijä Lucas palaa tänään rytinällä lähes vuoden kestävältä julkaisutauolta uuden singlen ja musavideon voimin. Breikkiä pitänyt artisti on vaiennut myös somessaan viime joulukuusta lähtien.

Halusin yksinkertaisesti keskittyä musan tekemiseen 100%, ja siksi tuntui että pieni tauko olisi paikallaan. Vaikka breikki on toiminut mulle itselleni todella hyvin, on toisaalta ollut ärsyttävää ettei ole pystynyt antamaan faneille oikeen mitään” Lucas avaa.

Tänään julkaistava Oh God -sinkku on hyväntuulinen urbaani poppis, jonka aiheita ovat ystävyys, vapaus ja nuoruuden hegemonia. Kappaleen tekijöihin kuuluvat Lucasin itsensä lisäksi Antti Hynninen, Sonny Kylä-Liuhala sekä tuottaja Jonas Olsson.

Oh god on tosi rento ja siin on hyvä viba. Ei mitään negatiivisii ajatuksii. Sillon kun mä kirjotin tekstin olin ehtiny olla 18v tyylii joku 4kk. Halusin kirjottaa biisin siitä et saan vihdoinki olla vapaa ja tyhmä.. 😀 biisi synty ku oltiin Antin kanssa studiolla vääntämäs jotai random trackii ja aloin sit fiilistelee biisii ja heitin melsui ja tekstii siihen. Lopulta pyydettii viel Sonny mukaa kirjottaa ja oon kyllä todella liekeissä lopputuloksesta” Lucas kertoo uudesta biisistä.

Lucas vihjailee, että tänään julkaistu sinkku on vain esimakua tulevasta: “Oon niin innoissani ja en pysty oottaa et saatte kuulla mitä on tulossa. Tää on just sitä uutta musiikkii ja minkä takia oon istunu studios kirjaimellisesti koko kesän ja syksyn.”

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter