Aurinkoo-singlellä elokuussa 2015 Suomen musiikkikenttään nousseen Lucasin elämä muuttui nopeasti yläkoululaisesta täyspäiväiseksi artistiksi. Jo pidempään musiikista kiinnostunut Lucas huomasi pian, että studio ja keikkalava ovat niitä paikkoja, jonne hän kuuluu ja kaipaa. Tuoreimmalla singellään Nälkä Lucas avaa tuntemuksiaan aristin urasta. Lucas kertoo: ”Paljon on tapahtunut parin vuoden aikana. Ja välillä on ollut vaikea yhdistää koulua musiikin kanssa ja perhe on miettinyt, että miten jaksan. Mutta mulle vaan koko ajan tulee enemmän fiilis, että tää on just sitä mitä haluun. Oon valmis tekee kaikkeni musan ja fanien eteen.”

Katso Lucasin akustinen klippi Nälkä-singlestä tästä: http://bit.ly/2lWB2Er

Nälkä –single on Lucasin tähän mennessä henkilökohtaisin kappale ja hän on yksi biisin sanoittajista ja säveltäjistä. Biisillä Lucas tekee jälleen yhteistyötä Vilma Alinan kanssa, jonka kanssa syntyi myös single 101 prosenttia. Lisäksi kappaleella feattaa Gracias. Yhteistöitä Lucas kommentoi: ”Oli mahtavaa päästä tekee taas Vilman kaa, sen kanssa on jotenkin tosi helppo kirjoittaa. Isot kiitokset myös Petri Mataralle ja Ilkka Wirtaselle. On myös ihan huikeeta, että Gracias lähti tälle biisille messiin, sen räpit kuulostaa todella hyvältä.”

Lucas julkaisi elokuussa 2016 omaa nimeä kantavan debyyttialbuminsa, joka rikkoi samantien kultarajan. Albumilta löytyvät kultaa myyneet singlet Täydellisen epätäydellinen ja 101 prosenttia feat Vilma Alina sekä platinaa myynyt single Kauniita yhdessä. Listamenestyksen lisäksi Lucas sai ensimmäisen vuoden aikana mahdollisuuden työskennellä Suomen parhaiden tuottajien ja biisintekijöiden kanssa, minkä myötä Lucasin oma urbaani soulpoptyyli on kirkastunut. Tästä esimerkkinä toimii joulukuun lopussa julkaistu tummempiä sävyjä sisältävä single Sun takii.

Lisäksi Lucasin livekunto on noussut nopeasti Suomen eniten keikkailevien artistien tasolle yli 50 keikan myötä. 18-vuotta toukokuussa täyttävä Lucas ei maltakaan odottaa tulevaa keikkakesää, jossa yhtenä kohokohtana on Seinäjoen Provinssirock.

Kuuntele Nälkä: http://bit.ly/LucasSpotify

Katso akustinen klippi Nälkä-singlestä: http://bit.ly/2lWB2Er

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/lucas/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter