Little Mix herättelee viikonloppuun uudella kuumalla musavideolla

Little Mix herättelee viikonloppuun uudella kuumalla musavideolla

20.01.2017 Uutiset Little Mix

LITTLE MIX JULKAISI KUUMAN VIDEON UUDELLE TOUCH-SINGLELLEEN

Little Mixin Glory Days –albumi vietti brittiykkösenä viisi viikkoa

Britannian isoin tyttöbändi Little Mix herättelee viikonloppuun tulikuumalla Touch –musiikkivideolla. Touch on toinen single yhtyeen marraskuussa julkaistulta Glory Days -albumilta. Katso Director X:n ja Parri$ Goebelin ohjaama video tästä: http://smarturl.it/LMTouchVideoYT

Glory Days –albumilta lohkaistiin ensimmäisenä singlenä arkailematon erobiisi Shout Out To My Ex, joka sai ensiesityksensä X Factor UK:n livelähetyksessä. Shout Out To My Ex toi jälleen Little Mixille listaykkössijan Briteissä ja se vietti listan kärjessä jopa 3 viikkoa. Glory Days -albumi puolestaan vietti listan kärjessä viisi viikkoa, jonka myötä Little Mix rikkoi ennätyksiä olemalla ensimmäinen tyttöbändi sitten Spice Girlsin, joka on hallinnut ykkössijaa yhtä pitkään.

Albumi albumilta Little Mix on tullut paremmaksi ja rohkeammaksi oman tyylinsä edustajaksi ja myös Glory Days –albumilta löytyy tarttuvia pophittejä ja megaluokan balladeja. Albumia Little Mix kirjoitti muun mussa yhdessä Camille Purcellin, Charlie Puthin ja Meghan Trainorin kanssa. Uuden albumin lisäksi Little Mix aktivoituu kiertuerintamalla. Keväällä Little Mix kiertää Yhdysvalloissa Ariana Granden kanssa ja syksyllä vuorossa on kattava UK:n ja Irlannin kiertue.

Little Mix on Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Bändi on ollut koossa jo vuodesta 2011 ja siinä ajassa he ovat julkaisseet 4 platinaa myynyttä albumia, rikkoneet yli 17 miljoonan myynnin rajapyykin, keränneet yli 1,7 miljardia katselua YouTubeen, 10 miljoonaa fania Facebookiin ja 8,4 miljoonaa seuraajaa Twitteriin.  Edellinen Get Weird –albumi toi yhtyeelle ensimmäiset Brit Awards –ehdokkuudet ja tänä vuonna Little Mix on ehdolla Brit Awardseissa jopa neljässä eri kategoriassa.

Katso Touch -musavideo: http://smarturl.it/LMTouchVideoYT

Kuuntele Glory Days –albumia Spotifyssa: http://bit.ly/LittleMixSpotify

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/little-mix/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter