LEO HALUAA TEHDÄ BIISEJÄ, JOTKA KUTSUVAT YHTEISLAULUUN

LEO HALUAA TEHDÄ BIISEJÄ, JOTKA KUTSUVAT YHTEISLAULUUN

09.05.2016 Uutiset LEO

LEO (Leo Stillman) on 25-vuotias uuden ajan laulaja-lauluntekijä Helsingistä.

Pitkään musiikkia tehnyt ja useissa bändeissä kannuksensa ansainnut mies lähti soolouralle viime vuonna ja teki levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa alkuvuodesta 2016. LEOn ensimmäinen soolosingle Mun piti olla sun julkaistaan tänään.

”Mun piti olla sun  syntyi  eräänä sateisena päivänä eron jälkeisissä alakuloisissa tunnelmissa. Kappale kertoo siitä, kun kahden ihmisen asiat menee pieleen ja kummatkin on surullisia ja huonoina. Eron  jälkeen sitä ajattelee vaan kaikkea sitä mitä olis voinut olla ja miettii kuinka paljon rakasti sitä toista”, LEO kertoo kappaleen taustoista.

Vaikka LEO ei ole ennen tätä päivää ehtinyt julkaista virallisesti yhtään kappaletta, on mies ehtinyt tullut tutuksi suomalaisille musiikinystäville lämmitellessään Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin äskettäin päättynyttä  kevätkiertuetta.  Täysi konserttisali ja yleisölle entuudestaan tuntemattomat kappaleet ei ole se helpoin yhdistelmä nuorelle artistille, mutta LEO käänsi haastavan tilanteen voitokseen ilta toisensa jälkeen.

”Kaihon Karavaanin yleisö oli ihan mahtavaa. Siellä oli mukana kaikenikäisiä ihmisiä, jotka ottivat mut ja mun biisit tosi avoimesti vastaan. Kuukauden rundin aikana pystyi huomaamaan mitkä jutut  toimii livenä ja mitkä taas ei.  Mun musa on aika erilaista kuin Tuuren, mutta se itse asiassa teki meistä hyvän kombon”, LEO kertoo.

LEON musiikissa isot melodiat, tarttuvat koukut sekä yhteislauluun kannustavat kertosäkeet yhdistyvät moderneihin soundeihin  ja suomirockin perinteitä kunnioittaviin biiseihin. LEO työstää parasta aikaa myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa debyyttilevyään tuottaja Aki Sihvosen  kanssa.

”Tuleva levy tulee olemaan rehellistä tekstiä 25-vuotiaan nuoren miehen elämästä. Eli välillä kaoottisen kaunista, välillä taas rujoa, välillä  simppeliä ja sit taas toisaalta just sopivan vaikeeta ja haikeeta. Mulla on todella hyvät fiilikset tän homman suhteen palo päästä ulos ja ihmisten eteen esittämään tätä musaa on valtava”, LEO kertoo.

facebook.com/LEOvirallinen
instagram.com/leostillman
sonymusic.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter