Norjalainen elektronisen musiikin sensaatio Kygo on tänään julkaissut odotetun toisen albuminsa Kids In Love. 26-vuotias Kyrre Gørvell-Dahll eli Kygo on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi maailman tunnetuimmaksi tuottajaksi, sanoittajaksi ja DJ:ksi. Hänet valittiin Spotifyn vuoden 2015 läpimurtoartistiksi saavuttaen ensimmäisenä artistina maagisen miljardin streamin rajan vain 12 kuukaudessa. Vuonna 2016 Kygo julkaisi Cloud Nine – nimisen debyyttialbuminsa, joka saavutti maailmanlaajuisen menestyksen. Cloud Nine on rikkonut myös Suomessa tuplaplatinarajan.

Kygo on valloittanut maailman isoimmat lavat ja hänen kappaleensa ovat nousseet järjestelmällisesti niin streamauspalveluiden, kuin radiolistojen kärkeen ympäri maailmaa.
Tropical house soundistaan tunnettu tähti on tehnyt yhteistyötä monien eri megatähtien kanssa, kuten Selena Comezin, Ellie Gouldingin, Parson Jamesin, Labrinthin ja Kodalinen kanssa. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm.  Firestone, Stole The Show, Nothing Left ja It Ain’t Me ft. Selena Gomez. Kygo on ennättänyt lanseeraamaan myös oman vaatemerkin, sekä esiintynyt maailman tunnetuimmissa talk show:ssa, kuten The Late Late Show with James Corden, Good Morning America, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ja The Ellen DeGeneres Show. Norjalaisartistin CV:ssä on myös merkintä historiallisesta esiintymisestä Olympialaisten päätösseremoniassa ensimmäisenä EDM-artistina.

Kuuntele albumia tästä

Kygo julkaisi uuden Kids In Love –albuminsa tällä kertaa perinteitä rikkoen. Mies nimittäin aloitti viikkoa ennen albumin julkaisupäivää tiputtamaan maistiaisia albumiltaan ja uusia kappaleita julkaistiin aina albumin viralliseen julkaisupäivään asti.  Uudella albumilla vierailevia tähtiä on mm. One Republic ja John Newman. Kids In Love –albumin nimikkosingleä on streamattu jo yli 11 miljoonaa kertaa Spotifyssa.

Kygo on ihastuttanut suomalaista yleisöä Provinssissa, Summerburtissa ja viime kesänä Ruisrockissa. Helmikuussa saamme tähden vihdoin omalle keikalle Helsingin Jäähalliin!

Promokuvat