Junon uusi single ”Aitoo ysärii” on kunnianosoitus 90-luvun hiphopille

Junon uusi single ”Aitoo ysärii” on kunnianosoitus 90-luvun hiphopille

30.09.2016 Uutiset Juno

Juno näyttelee pääosaa tänään ensi-iltaan tulevassa ”Pahan kukat” -elokuvassa

Räppäri Juno julkaisee tänään uuden singlen ”Aitoo ysärii”, jolla vierailee kappaleen myös tuottanut Matara. Biisillä Juno tuo 1990-luvun hiphopin hengen nykyhetkeen.

”Halusin tehdä biisin, jossa mun flow kuulostaisi ysärijenkkiräpiltä, joka oli sitä musaa johon sytyin nuorena. Pihan isot pojat kuunteli aina Cooliota tai Nasia ja aivopesi mut pois Nylon Beatista. Nyt tuolla on kokonaan uusi sukupolvi joka ei ole kuullut ysäriräppiä, on kiva päästä esittelemään sitä jengille.

Ysärillä ja 2000-luvulla kaikki oli vilpitöntä ja uutta, nyt kaikki on mennyt liian överiksi. Nykyään ei välity sellanen posiitivinen viba että tehdään musaa vaan sen takia että se on kivaa. Kaikki haluaa menestyä tai olla superteknisiä. Itse olin 2000-luvulla ihan räppipäissä ja vedin freestylea kaikkialla. Eikä tavallaan mikään ole muuttunut vaan pääsen edelleen fiiliksiin puhtaasta räppäämisen ilosta”, kuvailee Juno.

Juno on uuden singlen ohella ajankohtainen tänään ensi-iltansa saavan ”Pahan kukat” -elokuvan myötä. ”Pahan kukat” on Antti J. Jokisen katu-uskottava jengidraama, jossa Juno tekee ensimmäisen ison näyttelijän roolinsa. Jokisen käsikirjoittaman, lähiönuorista kertovan elokuvan päärooleissa ovat Junon lisäksi Viljami Nojonen, Diana Tenkorang, Eero Aho, Alma Pöysti, räppäri Mikael Gabriel, Krista Kosonen sekä Tommi Korpela.

Pahan Kukat -elokuva voitti kesällä parhaan ohjauksen palkinnon Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin pääkilpasarjassa. A-listattu Shanghain elokuvafestivaali, Shanghai International Film Festival, on maailman viidenneksi merkittävin elokuvafestivaali sekä Aasian suurin elokuvafestivaali.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter