ISAC ELLIOTILLE KULTAA, PLATINAA JA TRIPLAPLATINAA!

ISAC ELLIOTILLE KULTAA, PLATINAA JA TRIPLAPLATINAA!

04.07.2016 Uutiset Isac Elliot

Uusi EP ”A Little More” julkaistaan perjantaina.

New Way Home -single 3 x platinaa
Follow Me -albumi platinaa
Lipstick -single kultaa
My Favorite Girl -single kultaa
Tired Of Missing You -single kultaa
First Kiss -single kultaa

Poptähti Isac Elliot yllätettiin juuri ennen  viime lauantain täpötäyttä Särkänniemen keikkaa melkoisella kulta- ja platinalevyjen vyöryllä.  Elliot kahmi kultaa neljästä singlestään, platinaa Follow Me -albumistaan ja kolminkertaista platinaa New Way Home  -singlestään.

Kulta- ja  platinalevyjen jako onnistuttiin pitämään Isacilta itseltään salassa loppuun asti.

“En yhtään odottanut, että saisin tällaiset lauantain keikalla. Seisoin lavalla selkä yleisöön päin ja odotin, että seuraava biisi alkaisi. Kelasin, että miksi biisi ei lähde? Sitten juontaja tuli paikalle jättimäisen taulun kanssa”, Isac kertoo yllätyksestä.

”Tiesin että sinkut ovat menneet  hyvin, mutta en tiennyt että näin hyvin. Olen todella, todella fiiliksissä! Tällaiset jutut ovat oikeasti tosi tärkeitä ja ne kertovat siitä,  että fanit tykkäävät. Ja millään muulla ei ole väliä. Mulla on maailman parhaat fanit, ja suurin kiitos tästä kuuluu ehdottomasti heille”, Isac toteaa.

Tämän viikon perjantaina 8.heinäkuuta julkaistaan myös täysin uutta Isac Elliot -materiaalia A Little More -EP:n muodossa. EP sisältää kuusi kappaletta, joista Worth Something ja  toukokuussa NBC:n Today Show’ssa maailman ensiesityksen saanut What About Me on julkaistu jo aiemmin singleinä.

Viime perjantaina  julkaistiin myös New Jerseyssä kuvattu What About Me -musiikkivideo. Isacin lisäksi videolla näyttelevät malli Danielle Ifrah sekä kovassa nosteessa oleva ja popkuningatar Beyoncén omalle Parkwood Entertainment -manageritoimistolleen kiinnittämä 16-vuotias laulaja Sophie Beem. Videon ohjauksesta vastaa myös Elliotin edellisen No One Else -videon ohjannut Mitch Hooper.

Katso video täältä: https://youtu.be/kafF5qJHVcA

 

A Little More –ep (8.7.2016):

  1. Not for Nothing
  2. What About Me
  3. Worth Something
  4. Wishful Thinking
  5. Alone
  6. Sleepless

Kuuntele Isac Elliot Filtr -soittolistaa: http://spoti.fi/29dZOqu

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/isac-elliot/

www.isacelliot.com

www.facebook.com/IsacElliot

www.instagram.com/isacelliot

www.twitter.com/IsacElliot

Snapchat: @snapisacelliot