Isac Elliot tähdittää uutta TV:n musiikkiohjelmaa Yhdysvalloissa!

Isac Elliot tähdittää uutta TV:n musiikkiohjelmaa Yhdysvalloissa!

17.06.2016 Uutiset Isac Elliot

Isac Elliotin uusi EP “A Little More” julkaistaan 8.heinäkuuta.

OHJELMA TAVOITTAA YLI 400 MILJOONAA TELEOPERAATTORI AT&T:N JA KAAPELIKANAVA DIRECTV:N ASIAKASTA 

Katso Isac Elliotin “Lipstick” live @ Audience Music: Spotlight ennakkoon täältä:

http://tigerbeat.com/2016/06/musicmonday-could-isac-elliot-be-the-next-directioner/

Isac Elliotin nousukiito Pohjois-Amerikan markkinoilla jatkuu hurjaa vauhtia. Juuri ylä-asteen päättänyt 15-vuotias poptähti esiintyi äskettäin  NBC:n legendaarisessa Today Show’ssa, ja seuraavaksi vuorossa on vieläkin suuremmat yleisöt, kun Elliot esiintyy teleoperaattori AT&T:n ja kaapelitv-yhtiö DirecTV:n  uudessa Spotlight -liveohjelmassa perjantaina 17.kesäkuuta. Maaliskuussa  Los Angelesissa liveyleisön edessä tallennettu konsertti sisältää kahdeksan livebändin kanssa esitettyä kappaletta sekä Elliotin haastattelun. 

”Saimme idean Spotlight-konseptiimme nähtyämme Isacin esiintymässä iHeartRadion showcase-tilaisuudessa Los Angelesissa. On mahtavaa, että saimme hänet mukaan heti ohjelmasarjan lanseeraukseen”, kertoo AT&T:n Vice President of Development and Production Bart Peters.

Uudella kuukausittain toistuvalla liveohjelmalla tahdomme esitellä lahjakkaita nousevia artisteja Yhdysvaltojen markkinoille. Isac on Audience Music: Spotlight -ohjelmasarjan ensimmäinen esiintyjä ja 17. kesäkuuta ensi-iltansa saava konserttitaltiointi tavoittaa yli 400 miljoonaa  AT&T:n  ja DirecTV:n asiakasta.

Lisäksi konsertti on mahdollista striimata DirecTV:n applikaation kautta, jota käyttää viikkotasolla n. viisi miljoonaa ihmistä”, Peters jatkaa.

Juuri  kesälomansa aloittanut Isac Elliot on luonnollisesti innoissaan ohjelmaan pääsystä.

”Tottakai ennen keikkaa tuli mietittyä kuinka monta ihmistä tämän esityksen tulee näkemään. Mutta sitten kun keikka alkoi, niin pystyin kyllä ihan vaan nauttimaankin lavalla olosta. Olen tosi iloinen ja kiitollinen siitä että minut otettiin mukaan  ohjelmaan. Tiedän että tällaisiin paikkoihin on älyttömän kova tunku ja että nämä jutut eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä.”

Elliot täyttää pian myös fanien toiveet uudesta musiikista, kun uusi  ”A Little More” –ep julkaistaan perjantaina 8.heinäkuuta.  Ep sisältää yhteensä kuusi kappaletta, joista aiemmin julkaistuja ovat äskettäin NBC:n Today Show’ssa maailman ensiesityksensä saanut What About Me, sekä huhtikuussa julkaistu yllätyssinkku Worth Something.

Ep on äänitetty viime talven ja alkuvuoden aikana Los Angelesissa, New Yorkissa ja Helsingissä. Levyn tekijälista on huimaa luettavaa – biisinkirjoittajina toimivat mm.  Beyoncelle, Katy Perrylle, Justin Timberlakelle, Britney Spearsille, Lady Gagalle, Jennifer Lopezille, Nicki Minajille ja Justin Bieberille hittejä väsänneet huippunimet  Anne Preven,  Rob Knox, Big Taste, Johnny Powers sekä suomalaistaustainen  Nico Stadi.

 

”Tiedän, että fanit ovat odottaneet uutta musiikkia pitkään ja olen tosi tosi iloinen siitä, että he ovat pysyneet mun tukena. Olen itsekin ollut välillä malttamaton ja halunut vaan julkaista seuraavan levyn, mutta sitten tuleekin joku uusi biisi joka nostaa riman ihan uudelle tasolle tai muuttaa jotenkin muuten koko homman suuntaa. Mut onneksi tämä on nyt vihdoin valmis. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen”, Elliot kertoo.

”Ep:llä on maistiaisia vähän kaikista tyyleistä, mitä loppuvuodesta julkaistavalla uudella  levyllä tulee olemaan. Olen myös tosi fiiliksissä siitä, että levylle päätyi useampi  biisi jossa olen itse ollut mukana kirjoittajana. Se tekee biiseistä aiempaa henkilökohtaisempia. Mutta tärkeintä on että fanit tykkäävät. Muulla ei ole juurikaan väliä.”

Isac Elliot A Little More –EP (8.7.2016, stream, digi, cd)

1.Not for Nothing

2.What About Me

3.Worth Something

4.Wishful Thinking

5.Alone

6.Sleepless

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/isac-elliot/

www.isacelliot.com

www.instagram.com/isacelliot

www.facebook.com/IsacElliot

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter