Isac Elliot 360 Show myi loppuun  – lisäkonsertin liput myyntiin huomenna!

Isac Elliot 360 Show myi loppuun – lisäkonsertin liput myyntiin huomenna!

07.03.2017 Uutiset Isac Elliot

Kansainvälistä uraa tekevä nuori poptähti Isac Elliot valloittaa Helsingin Musiikkitalon ainutlaatuisella Isac Elliot 360 Show’lla sunnuntaina 9.huhtikuuta! Ensimmäisen keikan liput myytiin nopeasti loppuun, joten suuren kysynnän vuoksi Isac tekee myös toisen konsertin samana päivänä klo 15.00.

Liput lisäkonserttiin tulevat myyntiin ke 9.3. klo 9:00 täällä.

Isac itse odottaa tulevaa keikkaa ja suomalaisille faneille esiintymistä innolla.

”Musiikkitalon keikalla kuullaan biisejä mun koko uran ajalta ja lavalla tullaan näkemään paljon yllätyksiä sekä vierailijoita, joita en halua vielä tässä vaiheessa paljastaa. Oon todella innoissani kun saan vihdoin tarjota aiemmin vain ulkomailla nähdyn ison show’n myös suomalaisille faneilleni”, Isac kertoo.

Äskettäin yllätys-ep:n yhdessä Mikael Gabrielin kanssa julkaissut Isac on todella fiiliksissä uusien biisien vastaanotosta. EP on ylittänyt tähän mennessä jo platinarajan ja sinkku Liikaa sussa kii on striimannut yli kultalevyyn oikeuttavan määrän. Mikael Gabriel X Isac Elliot -ep:n voit kuunnella täältä.

”Ihan hullua kuinka hyvin tää mun ja Miklun juttu on otettu vastaan. Tää on eka kerta kun mä laulan suomeksi, ja tietty mua jännitti fanien reaktiot. Oli tosi huojentavaa kun jengi on digannut näin mielettömästi. Eiköhän nämäkin biisit tulla kuulemaan myös Musiikkitalolla”, Isac lupaa.

Lisäkonsertin liput toimituskuluineen alkaen 15,00* – 20,00 / 20,00* – 25,00 €
*Etuhinta OPn asiakkaille. Etuhintaiset liput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa. Etu ei koske verkkokauppaa. Edun saa näyttämällä OPn pankki-tai luottokortin lippuja ostettaessa.

Konsertti on Musiikkitalon ja OPn ja Sony Musicin yhteistyötä.

#isacelliot360

Lisätietoja: https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtuma/isac-elliot-360-show

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/isac-elliot/

www.isacelliot.com

www.facebook.com/IsacElliot

www.instagram.com/isacelliot

www.twitter.com/IsacElliot

Snapchat: @snapiselliot

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter