HesaÄijä ja Mäkki tykkää terasseist oikkem birust!

HesaÄijä ja Mäkki tykkää terasseist oikkem birust!

03.06.2016 Uutiset HesaÄijä

HesaÄijä lykkää häne aamuvuaroos ja lähtee terassilt lenttoho!

Tämä kesä tarttuvin korvmato tulee maailma raumlaisimmalt hesalaiselt

Kuuntel “Terassilta lentoon”  täst: https://lnk.to/TerassiltaLentoon

Onk joskus tehny miäl vettä terassilt äfter wörkki tappihi saak? Tuntusik et aamuvuaro lykkäämise päätös ois ollu helpomppa, jos joku olis tarjonnu sil tuntteel tunnusveisun? Älä enää laps itke, katokku siihe o nykyää ratkasu: HesaÄijä – Terassilta lentoon feat. Mäkki!

Töist luistamine ja vallattomii kesämenoihi oikeutus ei ol ikän ollu näi luanikast. Suame eturivi raumlaine someilmiö HesaÄijä yhdist häne voimans suasitu räppi poja Mäkin kans ja tuloksen terassie uus tunnari, jost ei puutu raumlaisuut, hauskuut, saksofonii ja hitikkyyt.

HesaÄijä ite tykkää terasseist oikkem birust:

”Ku mää mene terassil, aurinko paistaa, linnut laulaa ja valtakunnas o kaik hyvi ni siin o 99% mahis et se venyy tooooosi pitkäks. Mun miälest ol kiva tehd kesäbiisi siit ihanast pienest hetkest ku te tyäkamujen kaa meette vaa ’yhelle’ ja sit ku sen ekan hörpyn saa ni loppu o historiaa.”

Biisil o mukan iha miälettömä suasittu Pakastin ja Apuva – hiteist tuttu Mäkki. Yhteistyä sujus kon tanssi:

”Mäkin kans tavattii Tampereel Musa & Medias viime syksyn ja siel ruvettii leikkimää ajatuksel et tehtäis jottai yhes. Kokeiltii eri vaihtoehtoi ja sit syntys tää. Molemma oltii sillai et tää on se!”

Kuuntel “Terassilta lentoon”  Spotifyst: http://bit.ly/TerassiltaLentoon

Käännös: Ihan pirun kova biisi!

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter