Haloo Helsinki! -yhtyeen perjantaina julkaistu albumi ”Hulluuden Highway” on myynyt tuplaplatinaa

Haloo Helsinki! -yhtyeen perjantaina julkaistu albumi ”Hulluuden Highway” on myynyt tuplaplatinaa

13.03.2017 Uutiset Haloo Helsinki

Haloo Helsinki! -yhtyeen perjantaina julkaistu albumi ”Hulluuden Highway” on myynyt tuplaplatinaan oikeuttavat 40 000 levyä. Spotifyssa albumin kaikki 12 kappaletta nousivat julkaisupäivänä 34 kuunnelluimman kappaleen joukkoon ja ovat pysyneet Top50-listalla julkaisusta lähtien. Viimeisen kolmen vuoden aikana Haloo Helsinki! -kappaleita on kuunneltu Spotifyssa ajassa mitattuna yli 520 vuotta. Yhteensä yhtyeen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa.

Kaikki albumin 12 kappaletta ovat edelleen Spotifyn Top50-listalla

Yhtyeen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa

Haloo Helsinki! -yhtyeen perjantaina julkaistu albumi ”Hulluuden Highway” on myynyt tuplaplatinaan oikeuttavat 40 000 levyä. Spotifyssa albumin kaikki 12 kappaletta nousivat julkaisupäivänä 34 kuunnelluimman kappaleen joukkoon ja ovat pysyneet Top50-listalla julkaisusta lähtien. Viimeisen kolmen vuoden aikana Haloo Helsinki! -kappaleita on kuunneltu Spotifyssa ajassa mitattuna yli 520 vuotta. Yhteensä yhtyeen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa.

“Iso kiitos kaikille, ketkä ovat kuunnelleet levyä! On erityisen siistiä, että kaikkia albumin biisejä on kuunneltu tasaisesti. Meille on tärkeää tehdä kokonaisuuksia, joissa joka biisillä on paikkansa. Hyvää kevättä ja nähdään Tallinnassa!” – kitaristi-säveltäjä Leo Hakanen

Uuden albumin tekemistä kuvaava ”Hulluuden Highway” -dokumentti esitettiin Nelosella viime viikolla, ja nyt se on nähtävillä myös Ruutu-palvelussa: http://bit.ly/HHdokumentti

Haloo Helsinki! lähtee uuden albumin myötä kiertueelle, joka käynnistyy kahdella konsertilla Tallinnan 10 000 henkeä vetävässä Saku Suurhallissa. Yhteensä kevään kiertue pitää sisällään 12 konserttia.

Haloo Helsinki! – Hulluuden Highway -kiertue:

24.03. Tallinna, Saku Arena

25.03. Tallinna, Saku Arena

07.04. Vuokatti, Holiday Club

08.04. Lahti, H16 Live Klubi

14.04. Jämsä, Himos Arena

15.04. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

21.04. Laukaa, Peurunka Areena

27.04. Tampere, Pakkahuone

28.04. Tampere, Pakkahuone

29.04. Tampere, Pakkahuone

05.05. Turku, Logomo

06.05. Hämeenlinna, Aulanko Areena

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka jäi reilu vuosi sitten tauolle kahden loppuunmyydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen. Haloo Helsinki! on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä lähes 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 100 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 50 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 10 radiolistan ykkössingleä sekä yli 650 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/haloo-helsinki/

www.haloohelsinki.fi

www.instagram.com/haloohelsinki_official

www.facebook.com/haloohelsinki

www.warnermusiclive.fi

www.haloomusicgroup.fi

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter