Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat DJ-tuottajaduon nimeltä STEREO

Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat DJ-tuottajaduon nimeltä STEREO

01.02.2019 Uutiset Stereo

Kuuntele “Vuosien päästä (feat. Etta)” ja “74” tästä: https://lnk.to/STEREO-Vuosienpaasta-74

Viime syksynä tauolle jääneen, ja paluun vuonna 2021 tekevän Haloo Helsinki! –yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat DJ-tuottajaduon nimeltä STEREO. Ensimmäiset biisit “Vuosien päästä (feat. Etta) ja 74” julkaistiin tänään perjantaina 1.2.2019. Albumi julkaistaan loppuvuodesta 2019.

STEREO tullaan näkemään keikalla ensimmäistä kertaa la 6.4.2019 Vanhalla Ylioppilastalolla Red Bull Music Presents: STEREO -tapahtumassa. STEREO esiintyy myös kaikilla suurimmilla festivaaleilla kesällä 2019.

Leo ja Jere toimivat STEREO:n biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. “Vuosien päästä” -biisin on miksannut Miles Walker, joka tunnetaan mm. artistien Beyonce, Bruno Mars, Coldplay, Rihanna ja Steve Aoki tuotantojen takaa. Albumilla tulee vierailemaan myös maamme ykkösrivin artisteja. STEREO:n ensimmäisen videon voi tsekata https://www.youtube.com/watch?v=Sgqx9APSPhI

Olemme todella fiiliksissä tästä uudesta duosta. Meillä on ollut pitkään haaveena tehdä EDM-musiikkia, ja nyt Haloon jäädessä tauolle, saimme mahdollisuuden toteuttaa tämän projektin. Aiomme viedä kotimaisen EDM-musan nextille levelille!” – Leo ja Jere kommentoivat.

Projektista tiedotetaan lisää lähiaikoina. Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music House Oy:n kautta.

www.stereomusic.fi
www.facebook.com/stereovirallinen
www.instagram.com/stereovirallinen
www.vallilamusichouse.fi

Pressikuvat: https://vallilamusichouse.fi/artistit/

TIEDOTUS
Sony Music Entertainment Finland Oy
Tommi Saarikoski
[email protected]
+358 40 532 7345

LEVY-YHTIÖ / MANAGEMENT
Vallila Music House Oy
Gabi Hakanen
[email protected]
+358 400 878 586

OHJELMAMYYNTI
Vallila Music House Oy
Jake Hannula
[email protected]
+358 50 301 0868

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter