Haloo Helsinki! julkaisee tänään koko yhtyeen 10-vuotisen uran kattavan ”Haloo Box!”-kokoelman. Boksi sisältää kaikki yhtyeen albumit, uuden ”Tuntematon”-singlen, ennenjulkaisemattomia kappaleita sekä DVD:n, jolla nähdään Hulluuden Highway ja Saku Arena -dokumentit sekä Saku Arena -konsertti kokonaisuudessaan.

Yhtye julkaisee samalla myös ensimmäisen nuottikirjan ”Laulut on tehty teitä varten”. Kirja sisältää yhtyeen 25 suosituimman kappaleen melodiat, sanat ja soinnut. Nuottien ohessa bändin jäsenet kertovat tarinoita ja fiiliksiä biisien syntyhetkiltä uran alusta lähtien. Mukana on myös ennennäkemättömiä valokuvia bändin uran varrelta.

Haloo Helsinki! tekee 10-vuotisen uransa kunniaksi massiivisen Hulluuden Highway Areenakiertueen, joka käynnistyy tänään Lahdesta ja kattaa 10 kaupunkia. Yhtyeen uran suurin kiertue huipentuu Helsingin Hartwall Areenalle 2.12.2017.

HULLUUDEN HIGHWAY AREENAKIERTUE
20.10. Lahti, Messuhalli
21.10. Turku, Logomo
27.10. Rovaniemi, Lappi Areena
28.10. Oulu, Ouluhalli
03.11. Tampere, Tähti Areena
04.11. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
10.11. Kuopio, Kuopiohalli
11.11. Joensuu, Joensuu Areena
17.11. Jyväskylä, Synergia Areena
02.12. Helsinki, Hartwall Arena

Haloo Helsinki! on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 120 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 55 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 10 radiolistan ykkössingleä sekä lähes 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/haloo-helsinki/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter